Kbracaaa Selamlar güzel anneler gebeligimde 22. Haftadayim bayramdan sonra İstanbul’a tasinicaz Bağcılar’da anlayışlı ,normal doğum yanlısı, anlayışlı özel hastane ve Dr önerisi olan varsa yardımcı olabilir mii ❣️☺️
Sevib Canım hayırlı olsun öncelikle ben şişlide oturuyorum fakat bağcılardali Medipol hastanesine gidiyorum doktorumda didem altın özupak ve çok memnunum yalnızca testler çok pahalı dışarıda yaptırıyorum bazılarını dahiliyeye de gittiğim için ama kadın doğum didem hanımın muayenesi 180 tl umarım yardımcı olabilmişimdir Kbracaaa
Kereminannesiiiiiii Kbracaaa Bağcılar medipol Nagihan Kaya ya gidiyorum ben çok memnunum doktorumdan 270 liraydı muayne ücreti fakat zam gelmiş 320 lira
zeytinkiz Kbracaaa Esenler medipol nikah salonunun karsısında ki hastane Tugba Kılık. bünye müsayitse normal dogum yanlısı. Ben İlk 4 ay ona gittim normal dogumdan korkuyordum benı devlete yönlendirdi bebekte risk var diye gelme bosuna buraya çam sakuraya git dedi. Ben normal dogumdan korkuyorum sezaryan için buraya gelıodu dedim. Ben normal dogum yanlısıyım eger bir risk olmazsa sezaryan tavsiye etmiyorum hastalarıma vücudumuzun dogalı normal dogum zaten dıye benımle konustu. Muayene ücreti 125 TL ydi suan aynı mı bilmiyorum mart da bıraktım ben. Testleri dısardan kabul ediyor. Dogum ücretleri gayet makul 🤗