Meltem_00 Kızlar ablamın bir gözü yumruk yemiş gibi mor noldu diyoruz kusunca böyle oluyorum diyor . Sizce kusunca göz altı morarır mı . Umarım dediği gibidir yoksa o kocasını yaşatmam . Hamile karısına nasıl el kaldırır
Esraali Meltem_00 sadece göz altalrı mı oluyor benimde istifra edincs yüzüm kirec gibi ve göz Ltlarım simsiyah oluyordu
zehranurr Meltem_00 anlık şekilde insanın rengi soluyor ama dediğim gibi sadece anlık.. bence bi doktora götürün ne olduğu daha net belli olur
41irem Meltem_00 yani benimde yorgunluktan falan göz altlarım morarır ama ikisi birden yani tek tarafta olmaz bide vurmayla olan morluk fark edilir zaten ve uzun süre geçmez izi ama inşallah öyle bişey değildir
Leylaakcay @Meltem_00 Hamile kadına kalkan eller felç olsun ya. Başka da bişey demiyorum. Allah yardımcısı olsun
Meltem_00 Leylaakcay aklım almıyor ya bide görünen biyer sen nasıl cesaret ediyorsun şerefsiz . Herşeyi geçtim karnında bebeğini taşıyor aşağılık köpek
Meltem_00 zehranurr annem günlerdir uyku uyumuyor kızıma birşey mi yapıyor diye . Bizle doktora gelmesine izin vermez . Polise şikayet etsem daha mı kötü olur
Bsragrsy Günah almak istemiyorum biraz takip edin. Ablanızın kocası yapsa bile söylemeyecek biri mi ?
Meltem_00 Bsragrsy ya canım daha 1 senelik evliler ilk aylarında yine böyle kavga etmişlerdi ablam affetti barıştılar . Şimdi annem babam üzülmesin diye söylemiyordur .
Ozee Hiç duymadım öyle bir şey. İçinden başka bir şey çıkabilir inşallah tahmin ettiğimiz şey değildir
zehranurr Meltem_00 ablanız boşansa aileniz kabul eder mi? Arkasında dururlar mı? Bunlar çok önemli. Ve polis gelince sizinle değil ablanızla konuşacak eğer ablanız size söylediği gibi mide bulantısı vs derse eşi hem size hem ablanıza iyice kinlenebilir. Önce ablanızı konuştursanız daha iyi olur
Aysobaciniz Meltem_00 ben kusunca hasta olunca gözlerimin altı mosmor olur hemen bi kaç günde geçmez bizde genetik annemde öyle ablamda hasta olursak üzülürsek moorarır hemen eğer öyle bişeyse çok normal ama böyle değilse yumruk falan yemiş olabilir 😞
Meltem_00 Aysobaciniz ya canım daha evlenmeden önce çok maddi sıkıntılar çektik aile olarak . Gözümüzün yaşı dinmedi diyebilirim. Zaten ablam çok hasta olur ama bunlara rağmen daha önce hiç gözü morarmadı yani . Bi hastalığı olduğunu sanmıyorum olsa iki tarafda olur
41irem Meltem_00 belli ki sizde üzülmeyin diye söyleyememiş o adamla yalnız bırakmayın ablanızı öyle bişeyden şüphelendiyseniz allah yardımcınız olsun 🙏
Meltem_00 zehranurr eder tabi daha öncede boşanma aşamasına geldiler ailem kabul etti göndermediler. Ablam gitti el gün ne der diye
Deletedmom23234 Meltem_00 Yani bı kusunca renginin solması diye bir gerçek var evet ama eğer şiddet gördüyse daha net anlaşılır ikisi arasında fark var çünkü 😔