Elisammmbade Ne sancı var ne açılma. Hurma yiyorum otur kalk yürüyüş felan ama banamisin demiyor aşırı aşırı bunaldım sıcaklardan acaba ne zaman gelecek nazlı kızım 😂🥰
BelisinAnnesi Elisammmbade 38 den selam bendede tık yok ikinci gebeliğim ☺️ Aksine enerjik mutluyum 🤣
Dilayyykk Elisammmbade 38+5 hiç bir belirti yok sıcaklardan mahvoldum üstüne nezle oldum🤦🏿Hani kızlar erken gelirdi.🙄
Elisammmbade Dilayyykk kandırmışlar bizi bende o ümitle bekliyordum hep 38 de felan kesin gelir diye 😂
gokhansevval Dilayyykk onu kim demişse yanlış söylemiş bacım bundan 5 ay önce 40+2′de sezaryen oldum anca öyle geldi 😂
ysmn_1506 Elisammmbade Valla bende 38+4 gerçi ben haftaya nasipse sezeryan olcam ama doktor erken sancın gelirse gel dedi. Oturdum sancı bekliyorum. ☺️😀 Hava sıcak bir an önce doğsalar sağlıkla
SedaCeki Elisammmbade 38+3 galiba onümuzdeki haftalarin doguramiyorum postlari bizden olacak . Dun doktorum ne acelen var daha erken zaten dedi ama heran dogurabilirsin de diyor aklimi karistirip eve gönderdi. Bebemin her hareketini sanci olarak yorumluyorum artik 🤣🤣🤣
Elisammmbade SedaCeki ay neyi erken kafayi mi yedin deseydin delirmek üzereyim yeteeerrrr daha da bekleyecek gücümüz kalmadı 😂
kubraltun92 38 haftamdayım geceleri aşırı sıcak 🥵 kızlar 38 gelir demişlerdi ben de inananlardanım ama çok beklenti içine girdim herhalde modelin bozuldu