Tugcike ZeynepKeke benim midemi bulandıryo canım ya bende 18 haftalıgım bi gun iç bi gun içme dedi doktr
Anne3434_ ZeynepKeke mide yanman varsa bir çay kaşığı dolusu bol suyla karbonat iç hiçbir şeyin kalmaz bana dua edersin
Nidanurfirat Pelvan evet canım hatta benim aile hekimimde çok kilo aldığını farkedersen decsviti çok içme sürekli içmeni gerektiren bi ilaç değil sürekli vitamin almana gerek yok dedi. İki üç günde bir içsende olur dedi sanırım ben biraz fazla kilo almışım da
Pelvan Nidanurfirat benim ilk 3 ayimda doktorum bana cok ilac verdi kalsiyum elevit sonra decavitle degistrdim... imom magnezyum ferrum tum bunlar bana hizli kilo aldrdi 29+5 deyiz bu sira biraz bilincli aksatiyorum hepsini cok kullanmisim gibime geliyorda
Nidanurfirat ZeynepKeke yok ben öyle bi sıkıntı yaşamadım mide yanması ilaçdan olmayabilir ama hamilelikte genel bi sıkıntı mide yanması boğaz yanması
Nidanurfirat Bende 31 haftalığım aşırı miğfde yanmam oluyor amabi haftadır ilaç kullanmıyorum. Bu zamanda artık saçı uzadıgı ve mide alanımız daraldıhı için boğaz miğde yanması olması çok çok normal soğuk süt falan için limon yiyin iyi geliyor
Pelvan Deletedmom18 bende hzili kilo aldim tammen birakmadim.ama arada iciyorum yinede 🤷♀️ aslinda icmemekten tarafim 🙈
Melisct94 Bende folik asitde vitaminde toplam 10 kilo aldırdı şuan daha 19+6yım miğde bulantısı yapmadı ama bazen miğdem bulandımı içmiyorum. Genellikle gece yatarken iç canım açıktırmıyo ve hemen uykunu getiriyor. Doktorum öle demişti her gün içmene gerek yok 1 günde 1 içsende olur demişti. ☺️