Ozgesapmaz Kızlar merhaba 32. Haftama doğru gidiyorum. Ama genital bölgemin üst tarafında kemik ağrısı yaşıyorum. Oturup kalkarken yatarken falan zorluyor beni. Aynısını yaşayan var mı?
gokcekocyigit07 Ozgesapmaz bu haftalarda itibaren bebek doğum kanalına hazırlanıyor,pelvik bölgesine baskı yapıyor,ağrılar olur zaman zaman,bol bol dinlen,dönerken,kalkarken daha dikkatli ol 👍 ben son hafta ağrıdan ağlamıştım
ozlmayktkrmm Ozgesapmaz sanırım çatı ağrıısndan bahsediyorsunuz 28 deyim bende de olmaya başladı bebek büyüdükçe sanırı ağırlıktan oluyor
Ozgesapmaz gokcekocyigit07 aslında özel durumdan dolayı kendimi yoracak hiçbirşey yapmıyorum bol bol dinleniyorum. Yürüyüşe falan da gidemiyorum. Yaklaşık 2 haftadır bu şekilde.. son zamanlar daha da şiddetleniyor yani
gokcekocyigit07 Ozgesapmaz yine de doktoruna danışmakta fayda var tabi ama endişe etme son aylar normal
PurpleTail Ozgesapmaz 30.haftadayım yavastan bende de basladı. Ama normalmiş 4 gün önce kontrolüm vardı doktorum sıkıntı yok demişti.