Anesliina Kızlar bebeğin kaç hafta kaç günlük olduğu ulturasona göre mi yoksa adete göre mi girilmeli 🙂
Elsu26 Anesliina adete göre canım ultrason bazen yanlış gösterebiliyor bebeğin bazen bi hafta falan önden ya da geriden gelebiliyor ama son adeti baz alıyorlar 😊
TugceBelis Anesliina bu ikinci gebeliğim eğer adet tarihleriniz düzenli ise kesinlikle adet tarihi baz alınıyor gelişimi önde ya da geride olduğu adet tarihinize göre belli oluyor her iki gebeliğimde de bu şekilde baz alındı
H_myra1 Elsu26 benim son adet tarihini baz almadılar normalde 24 şubat son adet tarihim yani 20 haftalık ama usg de 18+5 o yüzden son adet tarihini degiltirdiler 8 mart oldu geç döllenme olmuş yani
Vera18 Anesliina ben sat göre 1 hafta geriden geliyor biz usgyi baz alıyoruz. İlk gebeliğim de de hep öyleydi. Geç döllenme yada geç yumurtlama dediler 2sinde de usg baz aldık. Bence bu gebeliğin durumuna göre değişir 😊
Sblatc Anesliina benim adetim le ultrason arasında 2 3 hafta var. İlk gittiğimde kese vardı o yüzden ultrasona göre takip ediyorum hep. Son zamanlar geç adet oluyodum o yüzden adet tarihine göre değil benim