Akrepbebek Esraali bizim burada var. Bence vardır Türkiye de . Bi marketlere göz gezdir .Limon da C vitamini inş sifa olur . Gerçekten hamilelikte grip çok zor . Allah sifa versin.
nevamm1 Esraali Aynen belirtilerin hepsi bunlardi benimde çalıştığım ofiste yerler haliydi kirli halı ve havasız ortamdan olmuştu benimki tabi havadan kaynaklıda oluyor bı çok nedeni var dedi doktor.
[silindi] Esraali kuzu senin ki gripten değil mevsimsel alerjik 🤦🏽♀️ Bende hamile olmadan önce ilaç kullanıyordum bunun için bıraktım birde hamilelikte bu hastalığın artması mümkün yani çok normal 🤷♀️
[silindi] nevamm1 öyle zaten kuzu bende aynı şekildeyim yazın ortasında grip gibi hissederdim bekarken ilaç kullanınca geçiyordu
balbocegim27 Esraali alerji olabilir mi o zaman ya da ceryan da falan mı kaldın bu sıcaklarda helal valla nasıl başardın
Esraali balbocegim27 mart ayından beri böyle ara ara duruyor bir baslıyor anlataöam gözlerim küçüldü 😁kjzı hapsırarak doğurucam
[silindi] Esraali zaten bu sonradan da çıkabilir hamileliktede normal yünlü tozlu yerlerden uzak dur birde kokulu hiç bişi kullanma yumuşatıcı parfüm deodorant vs ben öyle dik kalıyorum doktora gidersen zaten burun spreyi verir sana