elfmoom @Minikturtageliyor @elfcaglar1 acaba kimim ben adaşım ve turtanın annesiii… lansorum gitti siz neredesiniz
elfcaglar1 elfmoom yaaaaaaaaa minik bal surat geliyorrrrrrrrr 🌸🌸🌸❤️🌸❤️🌸❤️ Çok sevindim hayırlı olsunnnnnnn inşallah sağlıkla gelsin aşk böceğimmmm
elfmoom elfcaglar1 kuzuuummmm çok teşekkür ederiiimmmmm🥰❤️🥰❤️❤️❤️ bu ay çatlatma iğnesi ve klomen kullanmıştım.. şimdi lekelenmelerim var yatıyorum miniğim tutunsun iyice diye :)))
Fadimeeeee elfmoom mhb canim klomeni 1 kutu mu kullandın günlerin hepsini degerlendirdiniz mi bnde aynı durumdayım dua et lütfen bana da
elfcaglar1 elfmoom iyiler şimdilik ya çok şükür adaşım bakalım ne olacak ilerleyen haftalarda yani umarım iyilerdir içerden bilgi gelmiyo 😂😂😂😂😂 cinsiyetlerini biliyo musunnnn
elfmoom elfcaglar1 hayıııırrrr ben o zamandan beri yokummmmm daha yeni katıldımmmm😍😍😍 yoksa biri kız biri erkek miiiiiiiii
elfcaglar1 elfmoom geliyor geliyor havalılar geliyor 😂😂😂😂😂 iki minik kız tek yumurta ikizleri ya benimkiler aynı cinsiyet oluyorlar 😂
elfmoom elfcaglar1 allllaaahhhhhhh 😂😂😂😂😂 ben onları yerim yaaaaa elif1 elif2 koy adlarını ashashahahsha😬 ay çok mutlu oldum yaaaa sağlıkla gelsinlerrrr onlara kardeş geliyor 🤭🤭🤭