turkankrbyk Kizlar gunaydin. 35+5 olduk biz ama ben hareketlerini eskisi gibi çok hissetmiyorum ve şert değil yani boyle bir hareket ediyo gibi oluyo cok derinden oluyor o da. 3 gündür bu şekilde
asyahumam turkankrbyk Benim de aynı iki gün önce doktora gittim hatta dedim o da yeri daralıyor azalması normal dedi nstye de girdim kalp atışları iyi ama hareket az evet. 36+2yim
Mamy987 turkankrbyk 33teyim benimde öyle hiç tekme atmıyo gibi sadece arada bi dönme dalgalanma hissediyorum o kadar
milena11 turkankrbyk bende 35+6 bebek eskisi gibi hareketli değil dün doktora gittim. Alanı daraldı eskisi gibi fır dönemiyor ama yine de sıkıtakipte ol dedi. Hiç hissetmezsen hemen gel dedi
Purpura26 turkankrbyk Benimde öyle doktor artık öyle güçlü hareketleri olmaz. Gün içinde anne ben burdayım dese yeterli dedi
turkankrbyk asyahumam ben pazartesi gittim boyle bi problemim yoktu yani soramadım açıkçası endiselendim biraz
asyahumam turkankrbyk aynı canım tabi ben de endişeliyim ama doktor öyle dedi az da olsa hareket ediyorsa sıkıntı yok diyorlar benim genelde artık ittirme toplanma falan yapıyor bebek, eskisi gibi tekme çok atmıyor
turkankrbyk asyahumam evet sis gibi oluyor dimi sanirim o toplanma benim de o şekilde artik tekme yok sevindim normal olmasi teşekkürler 🤗🙏
turkankrbyk milena11 yani şöyle bazen hickirigini bazen de çok derinden hareketini hissediyorum dönmesini sanırım
milena11 turkankrbyk Benimde ilk bebek bende çok bilmiyorum ama burda bazı hassas içeriklere okudum anlatim etkilenmeyelim