Merve055 Kızlar hangisini alcagim konusunda kararsızım kullananlar hangisi daha iyi oluyo ve depend de kaç beden almak gerekli 70 kiloyum
Ayse2011 Merve055 ben depend tercih ettim daha öncede memnun kaldm bence hastane çantasındaki en önemli şey. Kilo 70 ise m beden olur ama daha alıcakmısnz kilo veya haftanız doguma yakınmı bilmiyorum ben şuan 79 kilo oldm l beden aldm gayet iyi oluyor denedim bol bile kaldı bana küçük olmasnda büyük olması daha iyi
gokcekocyigit07 Merve055 ben lohusa pedi kullandım e bebek kendi markasını ve çok da memnun kaldım diğerlerine göre daha ince ve daha uzun,hiç rahatsız etmedi tavsiye ediyorum,depend kullanan da çok ama yine tercihim lohusa pedi olacak 👍
Mom8899 Merve055 şu an 68 kiloyum L beden depend aldım yorumlara bakarak. Hasta bezi çok rahat olmuyormuş sanırım
Hafissee Merve055 beli kastikli zaten ama büyük alma l beden olur m bile olur ama riske atma ödem falan olur şişersin
gizemdogan Merve055 depend benim hastane çantama koyduğum en mükemmel şeydi. Kesinlikle tavsiye ederim
aysenur-1 Merve055 ben bi paket depend almıştım sadece iki tane kullandım bana pek kullanışlı gelmedi sezeryanla doğum yaptım çıkartırken iyi ama girenken eğilmek zorunda olduğum için gece pedleri benim için daha kullanışlı oldu
ilkgozagrimhavinim Merve055 kalçanada bağlı bedeni ya. Ben gittim deli gibi m beden almışım ama farkında değilim. Bi de paketi açtım. 67 kiloyum şuan ama popom XL. Kalçaya şişiyorum ben🤦🏼♀️ eğer 70le doğuma giriceksen ve kalçan geniş değilse M olur ama daha doğumuna varsa ve kalçan genişse L bence.
Mom726272 Merve055 depend al bence aslında paketin üstünde kiloya göre beden tablosu var ben ona göre almıştım 63 le doğuma girdim L beden almıştım tam oldu
ZeynepUstaaa Merve055 depend kullanmadım ama ilk hamileleiğimde hasta bezi kullandım iğrenç bişey kocaman ve rahatsız edici şimdi depend alıcam mutlaka
Tugbahsen Merve055 sezaryen olacaksanız başta hasta bezi de lazım oluyor çünkü ayağa hemen kalkamadığınız için odaya getirince onu altınıza seriyorlar. Ayaklanınca da depent çok rahat oluyor
dendeniz Merve055 depend cok kullanışlı, L beden cok rahat olur. XL beden 100 kg üzeriyseniz düşünün.