kubraocal_12 Kürtajdan sonra rüyalarımda hep erkek bebek gördüm ya emziriyorum yada uyutuyorum rüyamda bile bir bebeğim olduğunu hissetmek onu kucaklamak çok güzel bir duygu inşallah bir gün bende yaşarım bu duyguyu
Senel6767 kubraocal_12 bende bir düşuk yaşadım cnm Sonra benimde rüyamda kucakımda bir erkek bebek vardi 2ay sonra tekrar hamile kaldım ve şu an bir erkek bebek bekliyoruz inş en kısa zamanda sende yaşarsın bu duyguyu 🤲
Pinarhaniimm kubraocal_12 başlığı görünce kendi bu duyguyu çaresizliği yaşadığım zamanlarım geldi Allahım benim dualarımı kabul etti nasip etti ve hiçbir tedaviye ihtiyaç duymadan şimdi ikinciyi bekliyorum Allah sizinde dualarınızı kabul eder inşAllah 🌸
Ndkgkdkkf Canım bende 2 senedir bebek istiyordum pcos dolayısıyla olmuyordu rüyamda erkek bebek emziriyordum o sabah kalktım ve test yaptım hamile olduğumu öğrendim rabbim sana da tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin 🙏🏻
kubraocal_12 Ogretmenanneyim içimde hep bir şey kaldı acaba bebeğim dahamı geç gözükücekti erkenmi davrandık falan diyorum
Ndkgkdkkf kubraocal_12 amin canım rabbim sana da nasip etsin hayırlı zamanda bol bol dua et rabbim büyük bende bir düşük yaşadım düşüğün peşine adet olmadan hamile kalmışım 🙏🏻
Mom54755 kubraocal_12 evet çok güzel bi dugu bende rüyalarımda karnımda hareketlerini hissetiğimi görüyorum keşke şu rüyalarda gördüğümüzü gerçektede yaşayabilsek 😔