Ogretmenanneyim Çok haklısn👍🏼 bende hiç inanmıyorum hele hele büyükşen cinayetindeki peki gizli tanıklara noldu ? Hani ifadelere noldu ? Hani aslında kimin yaptığını köyde herkes biliyordu ? Hani uğurla betüldeki barut izlerine noldu ? Uğurla betülün evde olmadığı bir vakiti nerden bildiler ? Bunların hepsi tesadüfmü Allah aşkına mehir meselesi yüzünden adam şu kadar param var bide canım var diyor telefonda ondan 1 ay sonra öldürülüyor Allah Allah bak sen tabi gelin parayı beğenmedi çünkü ayrıca hepsini geçtim şu mehir meselesi kadar saçma birşey duymadım ne biçim bi köymüş mehir o demek değildir ki boşanınca eş tarafından kadına ödenen maddi birşeydir ne alaka kayınpederle saçmalık üstüne saçmalık yani ona hiç değinmiycem öldüren kişi veya kişiler büşrayı sağ bırakmasının amacı nasıl olsa konuşmaz diye çünkü zaten büşrada anne babasını pek sevmiyodu bence baksana herşeyine karışmalarından baskılarından bıkmış köyde anlatılanlar bu yöndeydi herşey apaçık ortada yani bence sonuç yanlış osmanda napsın o kadar yorulduki mecburiyetten inandı gibi bence çıkan sonuca Allah düşmanımın başına vermesin böyle şeyleri