Cigdemgunes kir_cicegi Sanmıyorum bir sıkıntı olacagını ama karnın büyüdükçe daha çok lavaboya çıkıyorsun o yüzden klozetler daha hamileler icin iyi oluyo rahatlık açısından 😊😊
cahillesohbetikestim kir_cicegi daha dün sizin gibi kalp atışını beklerken şimdi büyüdük cinsiyetini öğrenmek için gün sayıyoruz 10+2 olduk çok şükür Allah size de nasip etsin inşallah 🤲
Ayan20 Rabianurum52 tamam doktoruma sorup kullanırım, ama ilk hamileliyinde bir kaç tane ilaç denedim hiç biri fayda etmedi, bunda bakalım nasıl olacak
Rabianurum52 Ayan20 valla ilk gebeliqim…migde bulantim.cokduu doktoruma.soledimm.oda bana prilam dr. Verdi ve cok memnun kaldim.haylada iciorum.gece yatmadan 2 tane.. 24+1im. Kizim.olcakk👶👶💕 inslh.. eger sbhda migden bulanirsa 2 tane ic ac tok farketmioo unutma.. xnm.
SekerAnne kir_cicegi ben de 5+6 sadece kan testi yaptırdım ben de henüz doktora gitmedim bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum 2. Gebeliğim ama yine çok heyecanlıyım ☺️
a_burcu_bur kir_cicegi 26 haftalığım. Nası geçti bilmiyorum. Sanki bundan sonrası zor gibi 🙄 ilk ayları pek anlamadım sanırım. Sıcaklar bastıkça, karnın büyüdükçe, sırt, bel ağrısı oluştukça 😱 baannhiç geçmiycek gibi geliyo son zamanlar 😂