kir_cicegi 5+3 teyim Rabbimin izni ile kalp atışını da duyarız inşallah birde psikolojik mi bilmiyorum hareketlerimi yavaslattim genelde uzanıyorum kalkıp evde hafif işlerimi biraz yapıp tekrar yatıyorum
Calisananne25 H_myra1 ben de 16 haftalığım geçen gün komple banyoyu temizledim detaylı şekilde sonra da mutfağı temizledim dolaplardan fırının içine kadar 😁 yarın da komple evi silip süpürücem yapmadan asla huzur bulamıyorum 🤦🏼♀️
230820k H_myra1 Bende 16 haftalık hamileyim bayram temizliği yaptım tek başıma cam kapı perde, her hamile bir gün dayanamayıp bu anları yakacaktır 😀
H_myra1 kir_cicegi yani ben sormadım doktora dinlene dinlene yapyorum oglumda da 8 aylıkken cam kapı halı yıkamış tım tabi ben fazla abartıyorum 😁
citlenbigim2212 kir_cicegi 21+1 deyim bütün işlerimi dinlene dinlene yapıyorum keyfini sürüyorum valla hamileliğin 😊
kir_cicegi citlenbigim2212 en iyisini yapıyorsun biz taşınacagız zaten hemde kendimi yormak istemiyorum yemek yapıp çamaşır yıkayıp uzanıyorum sadece taşımada da elimi sürmem valla gelip yardım edecekler sağolsunlar
Melekkiz_1 kir_cicegi evet ilk gebeliğim çok şükür iyiyim başlarda üç gün bı kasik ağrım oldu şimdi ise birşeyim yok umarm böyle devam eder sende hangi belirtiler var☺️
Elif_Eda kir_cicegi Kesinlikle çok hızlıı 😊 Ben anı defteri oluşturdum her hastahaneye muayeneye gittiğimde neler hissettiğimi neler yaptığımı deftere gittiğim haftası tarihi herşey yazıyorum finishe az kaldı😍😍Kızçeme büyüdüğü zaman vericemm çok güzel bir anıı tavsiyem sizleredee..O deftere dönüp baktığımda daha ilk 4+6 da öğrenip 6+5 de o minicik keseyi görmeye gitmişiz 🥰❤️ Zamann denen o kavram çok hızlıı gerçekten anlaşılmıyor şimdi eylülün 9 unda 36 haftam doluyor doktor kızın erkenden gelebilir dedi bakalımm 🤣🌸
a_burcu_bur kir_cicegi 26 haftalığım. Nası geçti bilmiyorum. Sanki bundan sonrası zor gibi 🙄 ilk ayları pek anlamadım sanırım. Sıcaklar bastıkça, karnın büyüdükçe, sırt, bel ağrısı oluştukça 😱 baannhiç geçmiycek gibi geliyo son zamanlar 😂
kir_cicegi Melekkiz_1 kramp oluyor ara ara zaten kramp ile öğrendim gebeliğimi birde göğüslerim hafiften ağırlaştı kasıklarım ağrıyor ara ara mide bulantım yok şükür
Hafizeplt kir_cicegi ilk başta insan stres yapıyo tabi😀 32+3 ben herşeyi yapıyorum bugün temizlik yapcam hatta😂
kir_cicegi Hafizeplt kolay gelsin yorma kendini doktor dediki eğer istediğin bir gebelikte hiç yorma kendini yürüyüş yap dedi
Banuka Hazelhazel haftamız aynı🙂Bende aşırı iştahsızlık bulantı halsizlik var.Ama bugün daha iyi gibiyim geçiyor heralde 😍Bi yandan da bebek iyi midir neden bu kadar erken geçiyor bulantım diye aklıma geliyor sizde oldu mu?
Nigarhacizade 17+4′üz 🌸🙏🏻 Ben çok hareketliyim, ilk haftalardan beri durmuyorum ki yerimde hiç. Yürüyüş, egzersiz, spor falan yapıyorum dozunda. Evde de ufak işleri yapıyorum, genelde eşim sağolsun o yapıyor. Yardımlaşarak hall ediyoruz 🙏🏻
Melekkiz_1 kir_cicegi aynen benimde ara sıra giriyor bı anlık ama geçiyor sonra senindemi ilk gebeliğin ☺️
Ays0 kir_cicegi zorunlu sezeryan olacağım ben kuyruk sokumu kemiğim kırık olduğu için ortak karar gibi birşey oldu