Yeppudaa Arkadaşlar kızımın heryeri isilik oldu .kendisi 31 aylık ,artık isilikler canını yakıyor. acaba acile gitsem krem falan verirmi?
gokcekocyigit07 Yeppudaa ılık duş aldır,pudra sür,bir de zeytinyağı çok iyi geliyor,Alanyalı biri olarak isiliği epey biliyorum 🙄 bir de eczanelerde bebek,çocuk için losyonlar oluyor biz arkadaşımın çocuğuna almıştık 👍
Deletedmom23234 Yeppudaa Evde birşey denemeyin, çocuğun vücudunda farklı etki gösterebilir Allah korusun. En iyisi acile gidin günah o da ağrı çekmesin krem veriyorlar ☺️
QOH Yeppudaa bizde eskiden isilik olan bebek deniz suyuyla yıkanırdı,kardeşim de çok olurdu yıkardı annemler deniz suyuyla hemen geçerdi.Hafif tuzlu en mantıklı çözüm ama oranını bilemiyorum belki bir bilen çıkar.Çok geçmiş olsun🤲🏻
Yeppudaa gokcekocyigit07 hergun duş aldiriyorum . Suda bekliyor suda oyun oynuyor .ama isilik hep oluyor çok terliyor . Bebek losyonu var bütün vücudunu losyonluyayim umarım cabuk gecer
gokcekocyigit07 Yeppudaa bebek losyonu dediğim isilik için olanlar da var eczaneye danışın,çok iyi bilirim o acıyı,geçmiş olsun
07-02-2019 Yeppudaa gül suyu soksun gecırmıyor Bn oglumun bezden oluyordu doke doke gecıodu banyo suyuna bile dokn duymustum direk dokup sılıodum elimle
Deletedmom23234 Yeppudaa Geçer geçer merak etme🙏🏻 bende de çıkıyor isilik bepanthol krem kullanıyorum çok çabuk geçiyor. Belki acile gittiğinde doktor bu kremi bile verebilir
07-02-2019 Yeppudaa telefon otomatik yazılımda ole yazmıs kusura bakmayın gül suyu döksün isilik olan yerlere Bn öle care buldum