Damlatrsn Kızlar 37+1 gün ile dogum yaptim dün darısı isteyen herkesin başına Rabbım herkesi bir avazda kurtarsın 🥰💙
Minikturtageliyor Damlatrsn maşallah Allah anneli babalı büyütsün🤩 normal doğum mu yaptınız ve kaç kilo doğdu acaba ☺️ Haftamız aynı doğurdum doğurucam
Mom8899 Damlatrsn Maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🥰 biz de bugün 37+1 olduk hiç hazır hissetmiyorum kendimi 😅
25647 Damlatrsn bende sabah ezanıyla birlikte doğurdum kızım 3) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Damlatrsn Naciyeylmz sezeryan canim 3 4 cm açıldı fazlası olmayınca kordon da dolanmış o yuzden fazla acilmam olmadi sezeryana aldılar
-derya-anne- Damlatrsn amin inşaallah canım sağlıcakla büyüt bebeğini. Biz yarın 39 haftalık oluyoruz daha gelmeye niyeti yok benim paşanın bende artık doğurdum diye post açmak istiyorum ama doğuramıyoruuuummm 😂😂
-derya-anne- Damlatrsn amin inşaallah canım sağlıcakla büyüt bebeğini. Biz yarın 39 haftalık oluyoruz daha gelmeye niyeti yok benim paşanın bende artık doğurdum diye post açmak istiyorum ama doğuramıyoruuuummm 😂😂