Zeyalkan Yemin ederim sivrisinekler den bıktım ne yaptıysam bir türlü kurtulamadım prizde raid var yine faydası yok dogumuma 3 gün kalmış bol bol dinlenip uyuyacagima gece saat 2de kalkıyorum teee sabah ezanina kadar yatamıyorum sinek avlıyorum çare lazımm
Araz5_said4 Zeyalkan esemat tablet prize takılıyor içine takılan tablet ismi esemat internete de bakabilirsiniz çok faydası var bize yıllardır onu kullanıyorum
Sblatc Zeyalkan fesleğen ve lavanta kokusunu sevmezlermiş. Lavanta yağını sulandırıp vücudunuza sıkın ya da hazır lavanta suyu falan da var alıp vücudunuza sıkabilirsiniz
Araz5_said4 bircivcivannesi hayır bende herseyindenedim ama faydası yok maalesef ama ben esemat diye bı tablet kullanıyorum o bize. FayDa etti sizde deneyin tabletide içine koyulan aynı marka esemat diye geçiyor yıllardır onu kullanıyorum
Zeyalkan Sblatc inan onuda denedim lavantalı koku bile var odada feslegen çiçeği koydum daha çok yediler 😀 sanırım hiç bir çözüm yolu yok
Meraklibiri Zeyalkan sineklik taktirabilirsiniz ve bebek doguncada eczanede sinek kovucu var bitkisel ondan mutlaka edinin bebeklerde kullaniliyor ben kullaniyorum cok rahatiz ben kendim icinde kullaniyorum onu