Burctn Merhaba arkadaşlar basur sorunum var ve bu ilaç beni kabız ediyo daha dr. Kontrolüne cok var içmesem sıkıntı olur mu ya cok zorlanıyorum
Deniz2961 Burctn cnm ara dgstrsn gtmne gerek yokkı tlfnda anlat derdini yda saglık ocgndkı dktrla gorus
ozgeya Burctn ben de ferrum fort kullanıyorum,ama ben de kabızlığın aksine bağırsaklarımı çalıştırmaya başladı 😬 ishal de değilim ama çok sık tuvalete çıkıyorum 😁😁
Demir Minikanne06 Neye istinaden bişey olmaz? Doktor musunuz siz? Şaka gibisiniz.. Ferrum bende de kabızlık yapıyor basur sorunumda var.Doktorum maltofer verdi zerre yan etkisi yok.Sizde danışın isterseniz.
4283eslem Demir aynı ilaç bnm de ishal yapıyor doktora söyleyin değiştirir cnm kabızlık basur zor tabikide
Burctn Deniz2961 tamm canim teşekkürler vall artik aramaya yüzüm yok bir düşüğüm oldu her agrimda arıyorum olmadi gidiyorum korkuyorum aćıkcası 💙
Hilgl Ben de ferrum fort kullanıyordum ve kabızlık yaşayınca maltofer kullandım aile hekimimin tavsiyesiyle ancak maltofer kabızlık sorunumu daha da artırmıştı kutu birince ferrum a geri döndüm şuan memnunum hem hap olması kullanım olarak daha rahat geldi açıkçası
Hilgl Burctn olabilir bünyeye göre etkiler de değişiyor artık bize uyanı bulana kadar mücadeleye devam😁 bu arada demir eksikliği varsa uygun ilacın bulunup kullanılması şart doğum sonrasında çok terlersin sıkıntın olur dedi hemşire şimdi paşa paşa içiyorum🙄
Demir 4283eslem Bende ne kabızlık yaptı ne de ishal.Ama bir arkadaşımada ishal yapmıştı.Bünyesel demek ki🤷🏻♀️Bana çok iyi geldi.
Gudigudi Ben de ferrum fort kullaniyorum ama normalde de genelde kabizimdir hic anlamadim ilacla alakasi olabilecegini🤔 bendeki tek sikinti cok afedersiniz diski rengini siyaha cevirmesi. Sizde de bu sekilde mi?