Duygu_aslann Cemyaren benim iğneden once taktilar odada beni hazirladilar damar yolum flan acikli ameliyathaneye girmeden önce odamda takildi.
Minnakannesiii Cemyaren benim iğneden sonra taktılar hatta doğumdan çıktığımda bana neden sonda takmadılar demiştim 🤣 hiç farkında değildim ben sonrasında takılması taraftarıyım öncesinde takılıp da acı çeken çok duydum seçenek imkanınız varsa kesinlikle uyuştuktan sonra taktırın
teachervera Cemyaren Bugün sezeryan oldum dedim uyuşuk iken takın anlamadım bile çıkarırken de acı olmadı
Cnsemrh Cemyaren ameliyattan önce takttılar bana canım çok tatlıdır benim acıdı bi 5 dk sürdü sızısı sonra geçti tuvalete sıkışır gibi yanma oluyo
Duygu_aslann Askiletotomsu yok valla ince bi sızı gibi bsey oldy sonrada hani tuvaletiiniz gelirde sıkısirsinz ya oyle bi his geldi ama sonra gecti anlik bsey o en basiti🙊
Minnakannesiii Cemyaren evet ameliyathanede taktılar çıkarırken de hiç bişey hissetmedim korkulacak bişey değil korkmayın 🥰
Yasemin0728 Cemyaren iğneden sonra taktılar hissetmedim. Çıkarırken çok korkmuştum bakmamıştım ne ara çıkarttı hemşire anlamadım hissetmedim yani yine
Educator Bana ameliyat öncesi takılacaktı rica ettim epiduralden sonra takıldı. Sizde söylerseniz ameliyathanede takılır. Cıkarılırken derin nefes alıyorsunuz anlamıyorsunuz bile 1 sn sürüyor çekmesi.
Ruumeysaaaa Soruyorlar aslında ben uyuştuktan sonra takılmasını istedim ameliyat başlamadan taktılar Çıkarken zaten bişe hissetmiyorsunuz
Kuzucuklar Cemyaren bana igneden sonra taktılar hic hissetmedim bile ameliyattan sonra odaya gelince taktıklarını farkettim 😁🤭