Durunbigeldim Askiletotomsu inşallah rabbim aratmasın istediğin zMan alırsın kucağına. Sende adet gecikmesi yapıyormu
Askiletotomsu Durunbigeldim yapıyor canım bazen 30 günde adet oluyorum ki benim normalim 30. Bazen 45 günde .
Askiletotomsu Durunbigeldim bitmez tabi. Doğunca da neler neler gerekecek. Ama bereketiyle geliyor annesi İsmi ne olacak ne düşündünüz 😊
hanimhanimcik bende daha hiç doğurmadım ama bi tanıdığım diyordu ki sanki belden aşağıya sıcaklık geliyo bi rahatlama oluyo anlatamam kesinlikle bidaha doğursam bidaha yaptırırım demişti😅
Askiletotomsu hanimhanimcik anaa benim rüyamda epidural verdiler Ayni böyle oldu 😂😂😂😂😂 çocuk fırladı çıktı hatta hissetmedim O nerden çıktı ay. Diyodum en son
Askiletotomsu Durunbigeldim kimisinde kıllanma yapiyormus. Kimisinde kilo. Mesela . Kimisi çocuk doguramiyor yıllarca . Dört tipi varmış pkosun Allah başka hastalıklar vermesin tabi Buna da şükür agrisiz sizisiz bir dert
Durunbigeldim Askiletotomsu amin günümüzde çıkmayan hastalık yok valla yediklerimiz içtiklerimiz herşey etkiliyor
Busra333 Askiletotomsu benim yakın arkadaşım epiduralli normal yaptı çok memnun canım. Yaşı da baya var ☺️ Ama en merak ettiğim soru bende epiduralli istiyorum ama değer mi yani acı çekiyor musun sonra büyük agrılar oluyor mu
Askiletotomsu Busra333 ben bebek beklemiyorum canım Sizlerin tecrübe ve paylasimlarinzi takip ediyorum Süreci öğreniyorum filan 😊 Daha bir yıl kadar dusunmuyorum Allahtan bir aksilik olmaz ise
Busra333 Askiletotomsu anladım canım 😊😊 ben de tecrübeli değilim aslında 30 yaşındayım ilk doğumum olacak insallah sürekli korkular falan bas ediyorum 😄😭
Busra333 Askiletotomsu Askiletotomsu amin cnm imsallah 😊 hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin senin de insallah en önemlisi o 🥰
Busra333 Askiletotomsu :)))) yaaaa etrafımda geç kalmışsın demeyen nadir insanlardan birisin suan mutlu oldum 😊😊😊 hep kendimi yaşlı hissediyordum😁 sen kaç yasındydın bu arada :)