Lelommm 6 aylık hamileyim menapoza girmiş gibi sıcak basıyor beni üstelik zayıfımda 58 kiloyum ama yanıyorum her gün duştayım resmen gerçekten regly olmanın hayatımdaki önemini anladım inşallahh 60 tan sonra menapoza girerim yoksa fazla yaşamam 😂😂
seyma-coskun-35 Lelommm ayy ben 20 haftalığım bir aydır neler çekiyorum bu sıcaktan varya anlatamam bide ben sıcağı seven biriyim ama bunladarı da aşırı canım boğuyo resmen 😂 bide rahim akciğerlere baskı yaptığı için nefes alıp vermem önceki gibi değil ya aboo yerinden kalkınca 10 tur koşmuş gibi oluyom 😂😂
betuss10 Lelommm of gerçekten ben de öyleyim sürekli duştayım denize gitmeye de korkuyorum ama durduk yerde ter boşalıyor üstümden bu hafta herkes de anlaşmış gibi çok duşta durma iyi değil demeye başladı kafayı yemek üzereyim 🤦🏼♀️🤷🏼♀️
Zeynep007 Lelommm an itibariyle uykudan uyandıran sıcak basmaları 🥵🥵 yaprak kımıldamıyor soğuk suyun altına girdim çıktım yeminle içinde yatsam sönecek gibi değilim top gibi bir saga yuvarlan bir sola 27+3
Elif0801 Lelommm 32 haftalık hamileyim bende 58 kiloyum hergun duşa giriyorum değil günde 3 defa dustayim🤣 menopoza girince bende fazla yaşamam o zaman 🤣 yanıyorum ellerim ayaklarim of of 😅😅
Lelommm seyma-coskun-35 ahahahha yemin ederim aynı ben ya soğuk suya asla tahammülüm yoktu simdi sıcağa yaklaşmıyorum nefret ediyorum artık 🤣 bide tüpün önünde yemek yapmalar öff kadın olmak ne zor vallahi cenneti hakediyoruz ya 😂
seyma-coskun-35 Lelommm ayy ben ilk sıcağa dayanamadığım zaman mutfakta yemek yaparken bayılıyodum birkaç kere koltuğa felan tutundum klimalı odaya geldim rahatladım tekrar gittim yemeğe baktım illet birşey ya 😂 valla ayaklarımızın altında cennet var 😂 biz genelde dışarda yiyoz aşko yapamıyom coğu zaman yemek felan 😂
Lelommm betuss10 banada söylüyorlar gündüz gir sende kocan evdeyken denizde düşük riskin yoksa zararlı değil ben doktorumla görüştüm yarın tatile çıkıcam 1 hafta ama güneş çok zararlıymış korucam kendimi artık
Lelommm Zeynep007 ayy yok duş etkisi 10 dakika derin dondurucu bulup bütün yazı içinde geçirmek istiyorum 😂😂
Lelommm seyma-coskun-35 yaa bütün arkadaslarım dışardan söylüyor ben ne şansızım bi gün dışardan yesem midem agrımdan yatamıyorum ev yemekleri tercihim valla bana çok zarar veriyor dışarıdan yemekler kötü oluyorum
Lelommm Elif0801 ahhhahah komik oluyor ama insanın kendine gülesi geliyor vallahi neyse şükür sen kurtuluyorsun az kalmış darısı başımıza 😂😂
Zeynep007 Lelommm buzlukta havlular var koltuk altıma kafama boynuma ayak altına koyuyorum tavsiye ederim 😬
Elif0801 Lelommm çok şükür az kaldı da son ayların yaz sicagina gelmesi kabusu 😏😅 bı an önce geçsin şu bır buçuk ay istiyorum 😅 darısı hepimizin başına insallah 🙏☺️
seyma-coskun-35 Lelommm alışkın mı değilsin gülüm 😘 biz dışardan yiye yiye ocağımıza incir ağacı dikiyoz valla ama napim bayılmamdansa böylesi daha iyi yakınımda yok yemek yapsın getirsin eşimde güzel yemek yapamıyo 🙄
Lelommm seyma-coskun-35 benimde yakınımda kimse yok herkesin evi uzak valla neyseki kocam aşçı ayda bi mutfaga yolluyorum kaynımında fırını var arada ondan rica ediyorum onun dışında aparatif çok zor biraz daha zaman geçsin bakalım daha iyiyim şükür ya kötü olursam mecbur söylicez 😂