betuss10 30 haftalık olduk ama ne isimler ne isimler 😂 tuğra, Berat, Yaman, arın, Atlas, Kıvanç bunlar son eleme adayları inşallah sana da fikir olur erkek çocuk ismi çok zormuş ya bence 🤦🏼♀️🙈
AysenurAsel8046 betuss10 evet canım kesınlıkle cok zor mus bır suru ısım var ama insan degısık olsun ıstıyor. Saglıcakla gelsın kuzularımız ınsallah. İsim bulunur 🥰💙♥️
AysenurAsel8046 Melikenur55 Asil 😢 bende dedım ama maleseff. Asaf ısmıne bızde sıcak bakıyoruz. Ali Asaf yada sadece Asaf
-Btlcyh- Arın, Arel, Ayaz, Kayra, Alaz off çok isim var erkeğe cidden zormuş seçmek daha karar veremedik bizde 🤷♀️ AysenurAsel8046
230820k AysenurAsel8046 Benimde oğlum olacak Uraz Çınar diye düşündük ama hala bende önerilere açığım 😀
AysenurAsel8046 Tugbis25 ahh ahh yaman dedım demedım mı eşime 😀😀 yok diyor mirani da hercaı de kı cocoktan dolayı yok der napacaz bılmıyorum valla canım 🥰😀
AysenurAsel8046 Meliiil23 göktuğ guzel aslında ama bizim soyisimle uymuyor ben sevmedım yanı ıkısını 😀 cok zor ya kızım da cok kolay olmustu 😀😀 cok tesekkur ederim bu arada canım benım 💙🥰
Haze0234 AysenurAsel8046 21. Haftamdayim cinsiyeti öğrendikten sonra isim arayışına girdik eşimle beraber hem bilindik hemde içimize sinen bir isim istiyorduk Muhammet Ali💙ismi içimize sindi alternatif olarak Kerem , Kerim , Yakup, Tahir, Emir gibi isimlere de bakmıştık sizde içinize sinen bir isim bulursunuz inşallah ❤️
AysenurAsel8046 Haze0234 Muhammet gercekten güzel hatta en guzel isim ama o olmaz koyamam yanı koymak cok ısterdım. Saglıcakla gelsın ınsallah paşa ♥️💙
Haze0234 AysenurAsel8046 özel değilse neden Muhammet koyamazsınız acaba bide Yusuf ve Talha isimleri de çok güzel 2 kaynimin isimleri olduğu icin biz koyamadık özellikle Yusuf ismini de çok beğeniyoruz