Momydemet 5 hafta 5 günlük benim de. Geçen hafta detaylı ultrasona girdim,kese göründü dedi ultrasondaki doktor. Benim değerlerim biraz kötü çıktı, toxoplazma IgG ve IgM pozitif. Avidite testi verdim. 10 günde çıkıyor. Beklemek çok zor 😪
nazzzzzzz Zasya 😂😂😂 anlık heyacandan ne dediğimi şaşırmısım 😀 ya benşm zorlu bi zaman dilimi oldu aslında baya zor şeyler yaşadım
nazzzzzzz Ece003 tabikii bende 6 haftalık oldum bgunn ovitrelle sayesinde gebe kaldımm ikiz cok istiyordum acaba ikiz ultrasyonda ne zaman beli oluyor 5 haftalık gittim tek kese vardı birdahaki kontrole gitigimde işalah supriz olur ya ikiz üçüz beneğim olur
Ece003 nazzzzzzz ikiz veya 3 gebelik 7 Haftada belli oluyor diye biliyorum bende çok ikiz olmasını istedim tüp bebek ile hamile kaldım ama benim 1 taneymiş ☺️ Allah gönlünüze göre versin inşallah
nazzzzzzz Ece003 amin bende bi nevi tüp bebek yaptım klomen kulandım 3 yumurtam gelişti sonra ovitrelle çatlatma ignesi yaptım
Nurhanci 5+2 yiz. Kızlar sizdede sürekli kasık ve rahim aĝrısı oluyormu bir soruna mı işaret şiddetli veya kanama eslik etmiyor . Ama ne zaman gececek bu aĝrılar ya
Eylul_2 Nurhanci Benim 4+4 ve leke geliyor progestan kullanıyorum ağrı da arada sırada oluyor ama öyle çok yok canım
Nurhanci Eylul_2 aĝrım sürekli var hafif sekilde . Leke falan yok . Progestan kullansam kafama göre zarari olurmu acaba . Aĝrıma iyi gelirmi ynai
Nurhanci Eylul_2 leke yok igne batmasi oluyo ayakta uzun süre kalamıyorum daha artıyo dinlenince geciyo