Filiz161 An itibariyle 4. Trimester dönemine geçiş yaptım. 40+1 olmama rağmen hiçbir belirtim yok bugün doktora gittim acilmamda yok ilk doğumum 39+5 te çok rahat gerçekleşti ama bu gelmek bilmiyor. İkinci doğumunu bu şekilde geç yapan var mı acaba ?
yaseminan Filiz161 benim oğlum 40+3 te doğdu canım bebek anne karnına kakasını yapmayana kadar ve kalp atışı normal olduğu sürece bekleyin diyorlar benim yalancı sancılarım 39+0 da başladı kaç kez Doğum diye gidip döndüm en son suyum geldi diye 4 cm açıklıkla normal Doğuma aldılar
Susamtanem2 Filiz161 hayırlısı olsun ilki nasıldı benim ilk zor oldu ikinci kolay olur diyorlar ama öyle mi gerçekten sizce
Filiz161 Susamtanem2 söyle soylim öncesinde hiç ağrım yoktu zaten her iki doğumumda da. İlkini 5 saatte doğurdum bunu 3 saatte sancıyla doğum bitmişti. 4 te sancım başladı 6 da hastaneye geldim 6 50 de doğdu bebişim. Üstelik geldigmde 8 cm acilmam vardı. Bu daha kolay oldu ilkine göre. Allah yardımını veriyor hamdolsun
Guest1234 Doğuma yakın karnın aşağıya doğru ineceğini, mide kısmının ineceğini söylüyorlar ama. Dışarıdan gözle görünür bir değişiklik oldu mu göbeğinizde? Benim de 40+1 ve hala mideme kadar şiş durumdayım. Bir kere bile yalancı sancım da olmadı?
Filiz161 Guest1234 benimde öyleydi herkes doğumun şimdi olmaz zor olur diyordu ama tam tersi Allah’a bin şükür çok rahat atlattım bu süreci. Darısı başınıza inşallah.