Kuruuzum Ozel ilaclar haric genel olarak hangi vataminleri kullaniyosunuz kizlar ben ferrum ve imom kullaniyorum ama ablam hemsire ve magnezyum ve kalsiyumda kullanmami ekstra folik asit falan kullanmami soyledi doktorlar ekstra hicbisey yazmiyolar biz soylemezsek ozetle siz hangi vitaminleri kullaniyosunuz🤔
Mihribank Kuruuzum kan ve demir ilacı maltofer, vitamin femix omega ve magnezyum efermag kullanıyorum. Maltoferi doğumdan sonra da 3 ay daha kullanmamı istedi doktor☺️
Hknoznr_ Magnezyum diasporal kullanıyorum birde ferra kan ilacım var folikasit 12.haftaya kadar kullanılıyor
_Tugce_ Devid 3 kullniyorum 21. Haftada dr soyledm bi folikasit kullaniyorum diye . Birak onu artk devid e basla dedi . Soylemesem 9 ayi folikle gecircektim 💆
Mandarin9 Bende 19+4 rgenesis diye bir multivitamin kullanıyordum 3 haftadır ve şimdi corasprin başlattı doktorum.
Bahar46 22 haftalığım sadece elevit ve coledan Demir ilacı kullanıyorum başka neye geçiliyor acaba bu dönemde
EdaKnayenkartal Ben ferrum fort ve d vitamını kullanıyorum doktorum başka birşey gerek duymuyor ama ferrum 2 ye cıkartıcaz kan değerım 9 a düştü çünkü 🤷🏼♀️
Minnakkkk Gynferon, decavit bide kramplarım var dıye magnezyum verdı ama ben Sudan tıksınecegım dıye onu ıcmeye cesaret edemıyorum 😀 artı ekstra ecoprın var benım