Minnikannee 2 yaşında dünyalar tatlısı bir kedişim var ve 4 ay sonra gelecek yolda olan kızım 😇 Evde kediş besleyenlerin bebişle arasında yaşanılan olumlu olumsuz tecrübeleri merak ediyorum 🤍
ay-se Minnikannee ben yavruyken yeni sütten kesildiğinde aldım kedimi kızımı tam da yeni gebeliğimi öğrenmiştim yani şuan karnımdaki iletişimi çok güzel saatlerce göbeğime yatıp böyle tatlı tatlı mırlıyor uyuyor hissettiğini anlıyorum ve eminim çok güzel anlaşacaklar bence hiç tedirgin olmayın 🙏🏻
Umayinannesi Minnikannee Benimde kizimdayken kedim doğum yapmıştı aynı gün doğum yapmıştık kızımı kendi benegi zannedip sahipleniyodu aşırı düşkün oluyolar bebeklere karsi
bahtnurr1 Benimde 13 aylık kedim var ve bebek yolda 😊 kedi konusunda yek sıkıntım çok tüy dökmesi ve çok mızmız olması 🤦🏽♀️
Minnikannee ay-se yaa ne güzel benimki karnıma yeni yeni sürtünmeye başladı karşılaşacakları günü heyecanla bekliyorum 🤍
Minnikannee Glzr90 haklısınız çevremden o kadar çok yorum geliyor ki tüy konusunda bunalmış durumdayım 🤦🏻♀️