gunesveguney Kızlar detaylı ultrason yaptırmıştım detaylı için değil ama normal kontrole diye gidip bebeğimin renkli ultrason görüntüsünü almak istiyorum 🙏🏻 Anadolu yakasında var mı öneriniz benim hastanem de özel ama doktor cihazı siyah beyaz, renkli cihazı olan kadın doğum doktoru önerir misiniz?
esraizmirli gunesveguney pendik medipole gidiyordum ben 14. Haftadan itibaren renkli fotoğraflarını aldım bebeğimin☺️
cileklidondurma gunesveguney Çamlıca Medipolde doğum yaptım sürekli alıyordum bebeğim uygun pozisyonda ise Zeynep Elmalıya gidiyordum veriyordu muayene 150₺ sigortalı 120₺ydi sanırım enson
gunesveguney Duygu_aslann 🙈🙈 detaylıya erken gittim 20+3 te gittim çok net olmadı o yüzden şimdi büyümüşken bende tekrar istiyorum ya 😍 tekrar detaylıya gidemem çok pahalı 😂 en azından muayeneye gidip renkli görüntü alsam süper olacak
esraizmirli gunesveguney saadet ünsala gidiyordum 140tı galiba 3 ay önce doğum yaptım😁 zamlanmadıysa eğer 140 tlydi🙊
gunesveguney esraizmirli ne güzel ya bende Sancaktepe bölgeye gidiyorum 150 veriyorum ama hiç renkli alamadım detaylı ultrasonda sadece renkli aldım başka doktorda
Lenasmom Renkli ultrasonun bebege verdiği zarardan dolayi Almanya da yasaklandı, bebekte bir eksiklik ,problem varsa zorunlu nedenlerden sadece 1 defa o da kurul izni ile yapılıyor.. Sizinle de paylaşmak istedim 😔
gunesveguney Lenasmom aaa hadi ya 😲 hiç bilmiyordummm banada detaylı ultrason yaptığım doktor verdi sadece renkli bitane o kadar
esraizmirli Lenasmom ne gibi bir zarar öyle birşey olsa bebeklerimizi riske atmazlar bence 3 aylık oldu oğlum Allaha şükür hiçbir ğroblem yok ☺️
Lenasmom esraizmirli bende aynı şeyi buradaki doktora soyledim ,kizimda yaptılar iyi gayet diye ancak yapılan araştırmalarda renkli ultrasonun yaydığı ışın sebebiyle beyin frekansları frekanslarınin olumsuz etkilendiği açıklanmış, bununla ilgili sağlık örgütünün bir açıklaması da vardi ancak şu an bulamadım linkini. Bulursam ileteyim. Sevgiler..
esraizmirli Lenasmom doğrudur bilgim yok açıkçası ultrason da zararlı zaten sık sık girince zararı olduğunu söylüyorlar Allah hepimizin evladını korusun inşallah 🤲🏻☺️
Lenasmom esraizmirli Amin insallah 🙏 Bizde siyah beyaz olani bile hamilelik sürecinde toplam 3 defa yapıyorlar 🤦♀️
esraizmirli Lenasmom evet diğer ülkelerde öyle ama insan merak ediyor 3 ay nasıl bekliyebilir bir insan şahsen ben bekleyemem