Zeynebakman Hnd43 Öncelikle hayırlı olsun. Doğumunuzun başladığını nasıl anladınız? Sancılarınızın geldiğini nasıl anladınız
Hilkatkaradagli Hnd43 Normal doğum mu ve kız mı erkek mi çünkü erkek dediler bana da 40 haftayı beklememiz mi lazım acaba
Hnd43 Zeynebakman teşekkürederm. Ben elhamdulillah şanslıyım 4 cm açıklık varmış kontrole gittim doktor yatış verdi ve bende hafif karın ağrısı vardı suni ile destekledik 5 cm de epidural taktık
Zeynebakman Hnd43 Bende bugün bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum. Bebeğim sık sık toplanıp sertleşiyor. Aşağıya baskı yapıyor. Doğum mu acaba sizce?
aysenihat Hnd43 benimde karnım ağrıyor 2 gündür. 35 haftalıkken NST de hafif sancım çıkmıştı şu an 37+2 haftalık olduk.
Hnd43 Hilkatkaradagli normal doğum yaptım. Kız bebeğim benim açıklığım olduğu için beklemedim ve suyum da azalmaya başlamıştı açıklık olmasaydı sezeryan gün verecekti
Sisi Hnd43 benim de ikinci doğumum olacak 38+5 günlüğüz dahakolay oluyor ilkine göre diyorlar hep ondan sordum canım *
Hnd43 Sisi plates topu, ilişki, hurma ve yürüyüş bende açıklığı destekledi bende iki hafta iki cm ile gezdim
Hnd43 333 eğer açıklığınızı yakalarsanız kesinlikle epidüral olun mükemmeldi kuş gibi uçtum bi ara ama doğum anına gelince epidüral etkisi azalıyor ıkınma gücüm gitmesin diye dozu az verdiler ama 1 dk düşün sancıları çekmedim
Sisi Hnd43 ülişki yasak onun dışındaki herşeyi yapıyorum fazla fazla ama bakalım pzt tekrar muayene olucam ne dicek doktor