Mervenurns GüZel hamişlerim herkese iyi geceler :) bugün tam 20 haftalık olduk ama ben bir şey hissetmiyorum ilk gebeliğim sizler kacıncı haftalarda hissettiniz normal mi acaba
gokcekocyigit07 Mervenurns endişe etme hissedersin yakında her gebelik farklı 👍 Allah tamamına erdirsin 😊
Durunas Mervenurns 16 altida hissettim iki gebeligimide engeç24 hafta daha var sizin hisssedersiniz artk
Busraa97 İkinci gebeliğim olmasına rağmen geç hissettim.Canini sıkma birazcık daha sabret bekle derim :)
Mrs-Turkk BENde bugün tam 20 hafta. Fakat 1 haftadır böyle pıtt pıttt sanki içimde balon patlıyor giibi hissediyorum bebeğimdir heralde özellikle sırt üstü uzandığımda ve yemeklerden sonra😊
Bsrasrt19- Bende 21 e girdim yavaş yavaş hissettirmeye başladı hergün olmasa bile hissediyorum artık yanı bir iki hafta daha sabredin
Mervenurns 3 gün önce kontrolüm vardı cnkü her şey normaldi ama yine de İnsan bir çekiniyor :) arkadaslar cok teşekkür ederim rahatladım 🙏
hazaltolga1 Mervenurns 20+1 bizde kızımla 💕 18+6 da hissettim ilk kez 1 haftadır falan ara ara hissediyorum