Ebrarata Kızlar merhaba 31 haftalık hamileyim ve bi kaç gündür göğsümün altındaki kemik inanılmaz derecede agriyor dokundugumda kemiğe zonkluyor otursam da apayrı bi agri oluyor basına böyle bisey gelen varmi
02112017 Ebrarata bende 31 haftalığım bazen inanılmaz batıyor bebeğim henüz dönmemis kafası batıyordur diye düşünüyorum
Ebrarata Deletedmom23234 evet evet aynen esnedigimde bile bıçak saplanıyor gibi agri oluyor çok korktum
Ebrarata 02112017 umarım öyledir bide karnım taş gibi sertleşiyor bir kaç gündür sertleştiği zaman da bebek hareket etmiyor sizde de öyle oluyor mu
02112017 Ebrarata oluyor dün ve bugün hareketsiz mesela yani tek Tük arada vuruyor ama araştırdım bu haftalarda bebek biraz tembelleşirmiş internette gördüm o yüzden stres yapmak istemiyorum siz de yapmayın ☺️
Ebrarata Deletedmom23234 benim de öyle bayramdan sonraya verdi randevuyu doktorumuz siz kaç haftalıksınız
Ebrarata 02112017 çok teşekkür ederim canım ya korkuttu beni küçük prenses😇 ne kadar çikolata yesemde hareketi azalmıştı
02112017 Ebrarata çikolata yerine su içip yatmayı dene doktorum öyle söyledi su içince de çok kımıldanıyor canım rica ederim 😌