Sznmr 22+ 4 haftalık olduk , 4 gündür çok yoğun çalışıyorum ve bebeğim çok az kıpırdıyor hele bugün hiç kıpırdamadı , tatlı falan da yedim bi sorun varmıdır ?
Akrepbebek Sznmr yorgunluktandir. Ve şuan hissetmemeniz gayet normal . Korkmayın. Kendinizi çok yormamaya calisin.
esmerrmm Sznmr yoruldunuzda kibirdamiyor ama ara ara kendinizi sessiz bir yerde dinleyin kibirdiyormu diye kontrol saglayin bu önemli olmazsa yakinizdaki bir acile gidip baktirirsiniz 🙏
Sznmr Yoktur demi bişey , çok az da olsa vuruyodu ama şuan hiç kıpırdamıyor tatlı falan yedim ama yok hiç etki etmedi
mutlulugunadi_bahar Sznmr sakin bi yere geçin uygun…. rahat bi pozisyona geçin yarım uzanma ya da sırt üstü yatma nasıl rahatsanız. Bebeğinizle konuşun tepki verecktr
Sznmr Çok yordum yavrumu 😕 birde benimle bir hamile kalan arkadaşım bebeğini kaybetti , ondan etkilendim birazda sanırım …
BorasMom Sznmr aynı sorun geçen hafta bende vardı 3 4 gün hareketlerini hissetmedim fazlaca yoruldum cam falan sildim temizlik yaptım doktora gittim doktorum anne adayı çok yorulunca bebek uyuyor olabilir yada hareketlisiniz diye hissetmemişsindir dedi sallandığı için sürekli hareket halinde olunca