Parsss Kızlar ne kayısı ne su ne yürüyüş hiç biri fayda etmıyor ilaç kullanmak istemiyorum siz nelerle fayda buldunuz😢
Bilge2013 Parsss o kadar zor ki biraz yürüyüş ve bol su azda olsa işe yarıyor demir ilaçları mahvediyor hele bu sıcaklarda o kadar terleme ile vucut susuz kalıyor
Seda_nrr Parsss sabahları açkarnına sade kefir (içemezsseniz meyvelide olur) yani Allah ın izniyle kesin çözüm
Didemmmmm Parsss canım ben geçen hafta çok zorlandım. Bir kavanoz un içine 2-3 tane kuru inciri ortadan 2ye bölüp üzerini kaplayacak şekilde zeytinyağı koyup sabah aç karnına 2 parça yiyip bol su içtim ve çok rahatladım denemeni tavsiye ederim
Mihriban_27 Parsss hamilelikte olağan bişey ne yapsan da maalesef geçmiyor oda zaten Demir ilacından kaynaklanıyor 8 aydır çekiyorum inan ne denediysem olmadı genelde sabah aç karnına su biraz iyi oluyor o kadar
Parsss Mihriban_27 uyanır uyanmaz suyla başlıyorum güne hem de yarım litre buna rağmen böyle olması artık psikolojimi etkilemeye başladı resmen😕
Boncuk123 Parsss bende aynıydım. Bana limonlu ılık su çok iyi geliyordu. Hem vitamin almış olursunuz bir deneyin derim
Miase Parsss tatlı kaşığıyla dene agzında çok gezdirmesen direk yut 😂 kesin çözüm ondan 10 dk içinde WC desin 😄✌️
Parsss Deletedmom23234 ıkı gun aç karna karpuz çekti canım sabahları yedim ve daha rahattım acaba mı demiştim ama demekki karpuz etkısıymıs bundan sonra sadece karpuzcuyum😂