Shnern ftm2946 evet bide açık tenlisiniz bende öyleyim böyle oluyor ama geçiyor kolanyali pamuk yapım ovun açılarak geçiyor
Buseylul ftm2946 Bir saglik calisani olarak bu sekilde damari bulamayan ve bu hale getiren hemsireyi kınıyorum. 🤦🏻♀️ Sorun sizde degil emin olabilirsiniz.
ftm2946 Reyhandmrl evet gerçekten kan aldırırken tecrübeli birine denk gelmek önemli demek ki, çok çok geçmiş olsun tekrardan, inşallah bir daha böyle bir kişiyle karşılaşmazsınız 💖
Lelommm ftm2946 bu normalde sanki çok aşağıdan almışlae kanı yaa geçmiş olsun canım çok bastırma artık dokunmamaya çalış
ftm2946 Lelommm çok teşekkür ederim 💖 evet damarı bulamayınca uğraştı biraz en son oradan almaya karar verdi de oradan da kan çıkmayınca böyle oldu 😅
seyma-coskun-35 ftm2946 normal canım iğneyi çıkarırken damar çiziliyo kan akıyo deri altında kalıyo böyle bi olay oluyo damar patlaması diyolar halk arasında 😂 ama korkma hiçbir zararı yok aşkım içini rahat tut ben ilk kan aldığımda kuzenimin kolunu da böyle morartmıştım 😂😂
Annesininbitanesi1 ftm2946 sormayın ben aglayarak çıkıyorum her iğneden sonra çok zor oluyor valla ya
balbocegim27 ftm2946 canım bende de serum takılırken olmuştu iki kolumda ve elimin üstünde damarımı kolay kolay bulamazlar esrarcilar gibi gezdim 1 hafta ama düzeldi
Mehtap23 ftm2946 bendede ilk defa oldu normaldede ufak tefek olurdu ama bu sefer bayağı morardı bi değişik ıldu . Eşim dedi korkulacak bişey yok damarın inçe patlatmış doktor geçer bi kaç haftaya dedi öyle rahatladım. Ama bende ilk bi aç gün ağrı çok oldu .
ftm2946 Mehtap23 bende de dün çok ağrı vardı ama gecesinde geçti şimdi de hiç yok şükür ki, sizin de bir kaç güne geçtiyse daha kötü olmuş demek ki, çok geçmiş olsun size de 💖