ftm2946 MineLule evet maalesef, alan kız beni başta uyarmıştı bilmiyorum henüz diye, haklıymış demek ki
asyahumam ftm2946 evet maalesef aslında onlar da öğrenmek için alıyorlar anlıyorum ama inan çok kötü olmuştu kolum bir de özel hastaneydi paramla rezil oldum 150 TL kan ödedim 😂🙄 bir daha zaten kan falan asla özelde verdirtmem devlette hemşireler daha tecrübeli geçti yine de sen çok oynama krem falan da kafana göre sürme zararı olabilir
ftm2946 asyahumam evet kesinlikle 😅 ben de aynı şekil özelde oldum bir tüp aldı diğer tüpü alamadı boşa gitmiş oldu
Annenaz ftm2946 benim her zaman oluyor damarım hemen bulunmuyor. Her kan alma ben de işkence. Merak etme normal
ftm2946 Annenaz ayy çok geçmiş olsun size de her seferinde olması kolay olmuyordur benim de ilk kez olunca tedirgin olmuştum
Bulutsevdasi ftm2946 bastirmak gerekli..ve ovalamaman lazimdi. Ordaki damar patladığı için ve ovalandigi için kan deri altına dağılmış. Ciddi birsey değil
Mehtap23 ftm2946 kan alan hemşire damarı delmiş onyüzden olmuş senin yine iyi benimki daha beterdi. Kan deri altına sızdığı için böyle morluk oluyır ama en fazla üç haftaya birşey kalmaz👍
ftm2946 Mehtap23 benim hep alınıyordu da ilk kez böyle oldu o yüzden tedirgin olmuştum anladım ki çoğu kişide oluyormuş
Berrinkarabudak Damar patlamış soğuk kompres yapabilirsin.hemsireyim ve doğru şekilde alınan kanda kol asla böyle olmaz. Stajerligimde bile hiç böyle kol morartmadim keşke iyice öğretip öyle kan aldırsalar hastadan. Çok daha kötü morluklar gördüm geçmiş olsun.
Meleekk ftm2946 bende de böyle olmuştu ya damarı bulamadıysan ne sokuyon iğneyi koluma bide içeride sağa sola döndürüyo iğneyi manyah ben kan verince morarma olmazdı ama bunda öyle morardı ki şok geçirdim valla hem ağrıyodu hemde üstüne yattığımda unutup da anında uyuşma oluyodu ağrıdan bükemiyodum bile 2 3 hafta sürdü iyileşmesi 🤦♀️🤦♀️
Mehtap23 ftm2946 bendede ilk defa oldu normaldede ufak tefek olurdu ama bu sefer bayağı morardı bi değişik ıldu . Eşim dedi korkulacak bişey yok damarın inçe patlatmış doktor geçer bi kaç haftaya dedi öyle rahatladım. Ama bende ilk bi aç gün ağrı çok oldu .
Guneyinannesi1 ftm2946 seninki yine iyi hali benimki daha kotuydu 2.5 haftada ancak geçti şuan sarımsı iz kaldı bide kan alanlarin elleride çok ağır oluyor valla 😆
Pelin-1 ftm2946 pamugun uzerine bolca kolonya dokun o bolgede yarim saate bekletin gunde 3-4kere yapin iyilesmesi hizlanir gecmis olsun normal bi durum damar patlayip cilt altina kanamiş gecer ☺️