aliyeozdemirr Hastaneye yatışım yapıldı kızlar 30 haftalık hamileyim 1 cm açıklık var suyum geliyo dualarınızı esirgemeyin 1 fatiha 1 ayetel kürsi okurmusunuz bebeğim ve benim için 😍👼
M-l-k aliyeozdemirr Allah yardımcınız olsun. Doğummu olacak. Benim kuzenimde erken suyu geldi ilaçla durdurdular haftası gelene kadar yatatak bekledi. Hakkınızda hayırlısı olsun.
aliyeozdemirr M-l-k yok canım durdurmadılar şuan doğum başladı ve suyum geliyo bebeğin suyu azalmış o yüzden çok sağolun 😇
aliyeozdemirr Esraali bebeğim şuan ters duruyo o yüzden sezeryan ama açılmam devam edipde donerse normal
Alize1 aliyeozdemirr okudum 😍 allah hayırlı doğum nasip etsin bebeginiz de de sizde de bi sorun olmadan atlatırsınız inşallah
aliyeozdemirr Alize1 ınsallah canım doktorda oyle dedi 1700 gram olmus paşam 2 kilo 2300 gibi oldumu cikartirim dedi duanizdan eksik etmeyin
3MelekAnnesi3 aliyeozdemirr okudum cnm rabbim sağ salim kurtarsın Bebek kaç gramdı inşallah azıcık kuvöz macerası yasar hemen yanına gelir
aliyeozdemirr mco nişanım geldi suyum geldi böyle idrar kaçırır gibi sonrasinda hem acilma hem suyum azalmış o yüzden
Selma_aygun aliyeozdemirr Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin hayırlı kolay doğumun olsun inşallah