elkacin esmerrmm benim hamile değilken de hep düşüktü zaten. Hele şimdi yorgunluğa hiiiç gelemiyorum hemen daha da düşüyor 😬😬
esmerrmm elkacin tansiyonunuzmu düştü ben yukseldi sanmistim . Benimde sicak havada düşüyor bide bunalinca oyuzden tek basiniza disari cikmamani oneririm allah korusun bieyerde bayginlik gecirirsin
elkacin esmerrmm internette cok daha uyguna bulabilirsiniz. Biz panikle bi de bayram üzeri hem sıcaklarda bastı diye aldık. Bilginiz olsun ☺️
Mgokkilicc alazzeyneperva Görümcem eczacı o söylemişti yazılmıyor özel oluyor diye. Benim aileden kalma omron bir tane var 10 senedir bizimle sanırım artık kendimde normalde tansiyon hastasıyım ama almadım özel olarak gidip😊
elkacin esmerrmm evet evet hep düşüyor. En yüksek 11/7 gördüm bu yaşıma kadar. çalışıyorum. Dün sıcaktan uyuyamadım bugün de sabahtan akşama kadar masa başında klimalı yerde kaldım o beni fena yaptı. Hem uykum geldi hem belim başım ağrıdı vs vs :)
alazzeyneperva Mgokkilicc nirmalde alan çok kisi var daha çok olmadi kaynanam yazdirip aldı raporlu 💁♀️
Akademikmom alazzeyneperva Bir yanlış anlaşılma olmuş ben eczacıyım ve Tansiyon aletini sgk karşılamıyor.
Akademikmom Mgokkilicc Bende eczacıyım ve hiçbir tansiyon aletinin sgk ödemesi yok. İsterse hipertansiyon krizi geçirmiş olsun..
alazzeyneperva Mgokkilicc niye bu şekilde konuşuyosun ki ben öyle bişey var diye bilip eğer varsa yardımcı olmak için söyledim ki üstte de yazdım yoksa bile doktor al demişse yine de al diye
elkacin esmerrmm 10/7 çıkmıs normal. 9/6, 10/7, 11/8, 11/7, 12/8 bunları genelde hep normal kabul ediyorlar ama 12 üzeri, 8 üzerini risk sayıyorlar genelde. İnternete yazın gebelerde tansiyon diye ufak bir bilgi edinirsiniz ☺️
Nurssss esmerrmm allah korusun anne ve bebek ölümüne kadar yol açabilir dikkat etmek lazım tansiyon problemim olmamasına ragmen tedbir amaclı aldım ve sürekli lazım olabilecek bişey acımadım yani en fazla 200 tl beruer aldım aşırı memnunum internetten söyledim
1cocuk1bebekannesi esmerrmm ne olursa olsun her evde tansiyon aleti olmalı bence . Bize lazım olmaz demeyin . Genç yasli herkesin tansiyon problemi olabiliyor kimi zaman . Erken teşhis hayat kurtarır. ( Sadece hemşire olduğum için bı tavsiye) probleminiz olmasini beklemeyin . Sağlıklı günler hayırlı doğumlar dilerim hepimize 🙏🙂 1.
MAHPARE esmerrmm bızım evde de var bı tane sadece hamileyken değilki çoğu zaman lazım olur bana göre muhakkak her evde bulunması gereken bır alet
Akademikmom esmerrmm Yok hayır enfeksiyon değil. İdrarda protein çıkmışsa tansiyonunuz düşük olsa bile gebelik zehirlenmesi riski var acaba öyle bir risk mi gördü doktorunuz diye merak ettim. Tansiyon aleti çok uzun ömürlü bir şey olsun derseniz omron alın alman malıdır kolay kolay hor kullanmazsanız bozulmaz. Şimdilik idare etsin derseniz bgood markalar daha uygundur iş görür ama omron kalitesi yok kesinlikle. Bu arada alacaksanız kesinlikle bilekten ölçer olmasın hangi marka olursa olsun bilekten ölçenler yanlış ölçüyor.