kelebeklerdeniz23 aminn sizde saglikla alin kucaginiza insallah🙏🏻
yetemezsem duygusu hic gecmiyor hersey guzelken bile acaba eksik mi yaptim onlar icin daha iyisi olsun duygusu oluyor.endise etmeyin anneligin dogasi bu sanirim ikiz olunca kaygilar artiyor sadece terazi gibi oluyorsunuz🙏🏻
hastane cantasinda herkese gore degisir mi bilmem benim icin alt acma, bebek bezi ve ozellikle agiz bezi cok almama ragmen lazim oldu hep yere vs dusuyor kullanilmiyor, islak mendil bolca lazim oldu. sizin icin depend mutlaka oneririm. Bolca su alin yaniniza hastane kantinleri bizim burda en azindan daha pahaliydi. Disardan aldik.
Sade kahve ve su isiticida ekstra olsa guzel olur dediklerimdendi.
sutum ilk birkac gun gelmedi benim, ilk gun siringayla mamayla besleme yaptik ama gogus pompasini goturseydim ise yarayabilirdi benim onunla ugrasacak gucum yoktu ilk gun icin acikcasi.
siz goturun isterseniz denemeye deger. Ben mamajo ve lansinoh kullandim lansinoh aldim. Ikisininde islevi iyiydi.
korseyi ben dogumun ertesi gunu takmaya basladim cunku korsenin sikmasina ihtiyac duydum yururken hareket ederken sıkı hissetmek bana iyi geldi doktorumda korse onerdi medikale gidip ayarlanablir cirt cirtli bir korse aldim hic marka ayirt etmedim gayette isime yaradi.☺️