rabialann Bayanlar bende her zaman okurdum yazmak nasip olacak inşAllah. ben yavrumu sağlıcakla kucağıma aldım darısı herkesin başına inşAllah😘
-derya-anne- rabialann sağlıcakla büyüt bebeğini kuzum biz yarın 39 haftalık oluyoruz daha tık yok bende artık doğurdum diye post açmak istiyorum ama doğuramıyoruuummm 😂😂
Fatma8997 Allah analı babalı büyütsün derisi bana olsun 3.5 cm açıklıkla sancım azlığından eve gönderdiler bayramı bulacak galiba dogum bu açlıkla kızlar açılma olması için bana bişeyler söyleyin yaa
btuban Fatma8997 benim doktorum sabah akşsm 3-4 kat merdiven in çık, squat yap, yürüyebildiğin kadar yürü dedi
-derya-anne- rabialann amin inşaallah canım bende hep öyle dua ediyorum bi ıkınmada pırtlatıyım diyorum
-derya-anne- rabialann amin inşaallah canım bende hep öyle dua ediyorum bi ıkınmada pırtlatıyım diyorum
PurpleTail btuban ya nasıl yürüyüş yapabileceğiz? Ben daha 30.haftadayım wcye gitmekten yürüyüş yapamaz oldum yarı yolda eve geri dönüyorum 🙄
btuban PurpleTail artık şartlar nasıl gerektiriyorsa, evin içinde bile gezinmek yürüyüş oluyor bizim için