Hilkatkaradagli Kızlar bazen bebek hareket edince ,tekme atınca sanki ayakları afedersiniz rahimden çıkacak gibi neden acaba korkuyorum 😂Size de oluyor mu ?
Hilkatkaradagli Hilkatkaradagli son güncelleme 32+5 haftalık hamileymişim geri çekildi haftam 34 haftadamı dönüyor eğer dönerse yani baş geliş ??
aysekmral Hilkatkaradagli geçen gece bende öyle hissettim aç kapıyı der gibi eli kolu cıkıcaktı sanki 😂
E-Y Hilkatkaradagli önden gidiyor bebiş 😊 eğer dönmediyse ayakları asagidaysa ondan öyle hissediyorsun. Bende kafasını hissediyorum bazen aha geliyo diyorum kafa atip duruyor sıpa 🤭
Hilkatkaradagli Birkuzucukbeklerken maşallah cnm 🧿 Benimde hemen wcye kontrole gidiyorum 😂😂Daha var ya doğuma bizim 😂😂
Birkuzucukbeklerken Hilkatkaradagli sabırla bekliyoruz sanki yıllar geçti yıllardır hamileyim ve onu bekliyor gibi hissediyorum
Hilkatkaradagli Birkuzucukbeklerken Ben mi sen mi cnm havalarda malum inan ne birşey yiyebiliyor insan ne nefes alabiliyor olsun istiyorum bebiş artık 🙂
Birkuzucukbeklerken Hilkatkaradagli Bi yanım doğsun diyor Bi yanım gelişimini tamamlasın gününde gelsin diyor bende yedim kafayı iyice ☺️☺️☺️