birgaripannee 32haftalıgız bugun kontrolde doktormz suyun sınıra yakın oldgunu sık sık muayene gelmem gerektıgını soyledı varmı boyle yasayıp duzelen
Lulemom birgaripannee 33 haftada da bana suyun azalmış dedi. Üst sınıra değil de alt sınıra yakın dedi. Ama sıkı takibe almadı. Korkulacak bişi değil dedi. 2 hafta sonra gel dedi. Haftaya gidicem tekrar 🙄
Kuyumcu birgaripannee ben 29. Haftadan berı sınırda suyla bas ettım canm 37 olduk cok sukur gunde ıkı bardak havuc suyu 4 litre su ve bol karpuz meyve yedım sekerın yoksa suyum suan sınırın ustune cıktı cok şükür gectık rısklı donemı hatta okadar azdıkı cıger gelıstırıcı ıgne yaptı erken dogum rıskıne karsı su en buyuk etmen
Lulemom birgaripannee bana da şöyle anlattı ; suyun olması gereken aralığı var ya, 5 ile 25 arasını normal kabul ediyoruz dedi. Seninki 25 e değil de 5 e yakın dedi. Yani orta bile değil demek oluyo. Ama sorun değil dedi işte. Benimde bi haftadır için pek rahat değil. Tehlikeli olsa ona göre davranırdı diyorum. Haftaya kontrol günümü dört gözle bekliyorum.
Kuyumcu birgaripannee ayrıca ne sacma benımde ılknyetmıstı sonra 50 oldu 45 oldu bekledık kı kızımın boynuna cıft kordon dolandı haftada uc gun gıttım kontrole sonra cogaldı yıne 50 /60/70 derken suan 90 da oldu kordonlarıda attı bogazındam haftada bır devam edıyorum kontrole evet cok oara harcadık cunku rısklı gebelık bolumu perınatolojıye gıttım ozelde ama devlette olsam 50 de benıde alırlardı
birgaripannee Kuyumcu Bende ozele gıdıyorm ama bugun oyle soyledı bayramın 1. Gunu kontrıle cagrdı ınsallah duzelır bıraz olsa bide karn cevresı de 1.5hafta ge rıde ddı
birgaripannee Ozgu_momy bebegın hareketlernı cok sert hıssedıyodm acıkcası, bı kac gndr kemıklernı hıssedıyodm resmen kontrole de gıdınce suyu az cıktı
Kuyumcu birgaripannee benmkıde gerıde gıttı hwp ıkı hafta bence baska bır doktora daha horunun ıcınız rahat etsın ben yarın sezeryan gunu alıcam artık ınsallah saglıkla kavusalım
Baharcilek Benim de 33 de azaldı yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek çok zor uğraşmak sürekli istirahat sol yanıma yatma havuç suyu karpuz su üç lt yi geckin eğer devam eders ebubdurum yandım
birgaripannee Baharcilek hareketinde suan bı skntı yok daha sert hıssedıyoem aksıne susuz oldugu ıcın sanrm harekerı azalrsa gel ddı doktor