Edabarakk_ Hanımlar, bebek arabası arayışındayım çok uçuk fiyatlar olmayan, tercihim genelde travel sistem ama kullanışlı güzel bi araba önerebilirmisiniz acaba
gokcekocyigit07 Edabarakk_ ben e bebekten aldım baby plus marka bir arkadaşım 2 çocuğunda da kullandı,fiyatı da gayet uygun,tavsiye ediyorum 👍
Dilekcnkn Edabarakk_ Ben baby plus canyon aldım dolaptan aldım garantisi devam eden ama çok güzel kaliteli ve sürüşü çok rahat 😊
Gizemm18 Edabarakk_ bende baby plus canyon bebek arabası aldım ve harika bayıldım çok kalite bencr tercih edebilirsiniz 😊
Bahar_kzlrmk00 Edabarakk_ canm suan civilin İnternet sitesinde indirim var traver sistem bebek arabası bende gecen hafta aldım 1300 den 900 e düşmüş cokda uygun ve kaliteli paketlemesi falan cok hosuma gitti aynı zamanda resimde görmemiştim içinde yamurluğuda cıktı extra sevindim onada 😊bir baka bilriisniz ben şehrimdeki magzada istediğim rengi olmadıgı için sipariş verdim PTT kargo tercij ettim birde ups vamrış ama o hep gec getiriyormuş
Hamisse Ben joell travel sistem tercih ettim fiyatı 950-1000 gibi gayet güzel geldi daha kullanamadım ama beğendim 🥰
saideeeee Edabarakk_ ikinci el kullanırım diyosan dolap veya letgoya bak derim ben ordan aldım şahsen gayet temiz ve sıfır gibi travel sistem baby2go markası gayet temiz ve güzel bebek arabaları var o kadar para vermeden önce bi oralara bak derim
Ayseee4238 Edabarakk_ ben civilden baby Enzo aldım çift yönlü lerden hem kalitesi hoşuma gitti hem sürüşü çok güzel baya denedik eşimle evde🤣 fiyat olarakta uçuk değil diğer ürünlere göre baya uygun trendyolda da var aynı fiyata 850tl pusetiyle 1000tl ye aldım.
gulsah_2013 Sunny baby icon travel sistem aldım güzel gözüküyor tekerleleri ideal boyutta puseti oto koltuğu olarak da kullanılabiliyor ilk oğlumda chicco liteway kullanmıştım o da on numara bir arabaydı