Freya Merhaba arkadaşlar, 21+3 deyim dün uzun bir yolculuk yaptım . Gece vajinal bölgede ağrıdan oturup yatamadım , ayakta olunca ve yürüyünce ağrı yok. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Tugcer12 Freya merhaba hareketlerini hissediyormusunuz bende cok ağrılı bir hamılelık geciriyorum benımde ayak basar gibi oluyordu kramp gibiyse rahım buyumesı vs olabılıyor ama yine de ağrıyı riske atmayıp doktorunuza sorunuz 🌸🥰
ebooss Freya merhaba 21+0 Aynı durum bende karnımda ve sırtımda var ayaktayken problem yok yattığımda oturduğumda yel ağrısı gibi ağrı oluyor ben karnımın büyümesine bağlıyorum vücut ağırlığı merkezi değişmesine inşallah öyledir
Freya Tugcer12 merhaba 1 gun öncesi doktora gittiğimde herşey yolunda dedi yola çıkmadan önce kontrolde detaylı ultrason yaptık. Ancak yüzünü donsun diye biraz karnıma vurdu dr acıdı bayağı rahim büyümesinden kaynaklanıyor sanırım dun yürüyüş vs yapınca hafifledi ağrılarım
Freya Tugcer12 hareketlerini hissediyorum bu arada :) çok sık olmasa da ancak yoldan yeni geldiğimizde ciddi sıkıştırdı ilk defa bu kadar hareketini hissettim
Freya ebooss merhaba evet dün gece sırtta ve belde ağrım oldu ılık duş ile biraz hafifledi sonrasında karnıma krem sürerken masaj etkisiyle rahatladik