Pelvan 29+4 hamileyim ilk burada okumustum karindan cit sesi gelmesini ve bana col tuaf gelmisti o haftadir bebegim hareket ederken citi cititrdio kendimi cok tuaf hissediyorum netten arastrdim eklem diyorlar ama sizde olan varmi normalmi 😊
Pinarbeki Pelvan ben şuan 23 haftalıgim canm geçen hafta bende bı kez duydum sanki çok şaşırmıştm ondan sonra duymadım bende burda okumuştum eklem sesleri falan oluyoms sanırım tabi bı Dr danışmak lazm .
EsraHiraNur Pelvan Ben 35 haftalik hamileyim buyudukce daha cok duyacaksiniz çıt sesini garip ben ilk korkmustum ama eklem diyo nette bilemedim 😂😂
Asli91 Pelvan bende de o haftalarda başlamıştı kimse inanmıyodu bana sonra çevremdekilerde duymaya başladı doktorumda onayladı😊Şimdi 35 haftalığım daha net duyuluyo.
ZeykemKaya Pelvan bende de oluyo evet 33 haftalıgım ama bellı ellerı ayakları bırbırıne carpıyo herhalde dedım ben😁😁
Pelvan Pinarbeki ilk burada okudugumda cok garipsemistim simdi hareket ettikce duyuyorum kendimi cok garip hissediyorum eklem diyorlar ama bilemedim 😊
Pelvan EsraHiraNur evet netten baktim dahami fazlalasiyor ileride ay cok enteradan degilmi ama 🙈 tuaf oluyor insan 😊
klebsiella 39. Haftadayim Eklemlerin bazen surtundugunu duyuyorum canim ama 20 ler icin erken sanki 🤔🤔🤔
Pelvan klebsiella 29+4 cok erken oldugunu dusunmuyorum 🤔 tabi bebeklerin boyutu kilosuda gayet etkili oluyor sanirm
EsraHiraNur Pelvan sizin zamanlarda uc dort gunde bir kere duyuyordum simdi buyudukce gunde bir belki iki kere 😂
Pelvan EsraHiraNur yaa evet 2 3 gunde bir kere falandir bu postu acarkende tam bsyler atistiriyordum daha sesli geldi 🙈 daha net demk ileride daha cok olucak 🤗🤗🤗
Pinarbeki Pelvan EsraHiraNur bu posta yazarım canm bakalım neden oluyormuş 😊ben bı kez duydum daha da olmadi benm için baya erken gbi ama hayırlısı bakalım ne diyecek unutmam inşallah 😂
Pelvan Asli91 yaaa yani gidrek artma disaridan da duyulma ihtimalimi var cok degisikkk 🤗🤗kuzenlerim dogum yapti hamileliklerinde yanlarinda olduklarom vardi ama hic cevremde de duymamistim bole bir sey 😊😊
Pelvan Pinarbeki 28de bir kere falan duymus emin olamadim ama suan daha.cok eminim.karnimdan geldigine 😊
Pinarbeki Pelvan kemik yapısı gucleniyorsa demekki günden güne daha net hissediliyor 😊ayy inşallah sağ saglim sağlıcakla kucagimiza almak nasip olur 🙏🙏💙💙💙
Pelvan Pinarbeki amin canim insallah 😊🤗 en az hareketo kadr degisikmis citlamasida 🤗 kemiklerini yerim yaaa🤗🤗🤗😍