Damla1409 Kizlar merhaba bugun ben 32 haftadayim dr kontrol vardi gittim bebek bas yukari duruyor dedi assagi inmemiş dedi . Egerki 34 hafta ya kadar inmesse sezeryan dogum planmasi yapalim dedi benim gibi olan var mi ? İner mi yoksa bu şekilde gider mi bilgili anneler bekliyorum 🙏
Elifvolkan2202 Damla1409 ben pek bilgi sahibi değilim inşaallah düzelir normal doğum pozisyonuna döner💜
eldms Damla1409 bende 33+3teyim bebek makat gelişli, yani sizinki gibi kafası yukarıda. Doktorumda bana 35te sezeryan için gun verecek. Dönmeye niyeti yok gibi duruyor. Zaman ilerledikce büyüyüp alanı daralıcak bence hiç donmez, suan keyifleri yerinde:)
Semablak92 Damla1409 canım benimkide aynı bebek dönmemiş 4 hafta kadar zamanım varmış doktorum öyle dedi duruma göre bakıcaz ama dönmesi için böyle bitakım hareketler yapabilirsin
Bett_blog Damla1409 benim zilli 31de n 34e kadar başı aşağıdaydı 35de bir gittik yine ters sezaryen olucaz ayrıca bende gebelik şekeride çıktığı için tehlikeye atmak istemedik
Yesil-Tuba Damla1409 sağlık ocağında ki ebe hanım son 2 haftaya kadar döner diye söylemişti canım benimde öyleydi. Şuan 38′im ve baş aşağı duruyor. Namaz pozisyonunda bi kaç hareket yap dönücektir🌸
Arenn ilk gebelgiimde benimde oglus dogum pozisyonu almamisti donmemisti yani bende zaten sezeryan istiyordum sezeryan oldum ama 37 ye kadar donmemisti 38+5 te oldum sezeryan
Kvsraykt Damla1409 bende şuan 32+5 im pazartesi gittim bana hiç nasıl durduğunu söylemiyor bence erken bunun için 36 hafta filan olsan tamam anlarım ama daha var yani
Damla1409 Kvsraykt şöyle dr bunu belirtiyor çünkü xocuk yukarda olunca agri yapar birde inmesse ona göre önlem alinmasi gerektigini belirtin siz bi dr konuşun sizede bilgi versin doguma kadae hazirlayin kendinizi bence :)