gokcekocyigit07 mavi_kus Alanya için mi ? Buralarda uygun hiç bir şey var mı ki otel olsun,daha geçen çok yakın bir arkadaşım balayı için sordu ama fiyatlar ateş pahası 🙄
Mom433 mavi_kus sidede balayına gittik Terrace elite resort otel harika idi 5 sene önce tbi birgün gene gitmek istiyoruz inşallah 😍😍😍😍
Happyturuncu mavi_kus xafira deluxe resorte gitmiştik hiç memnun kalmadık diyebilirim aklınızda yemeklerini beğenmedik aktivite yoktu boşuna o kadar para vermişiz dedik:( hala pişmanlıktır
Semanurozgan mavi_kus Gazipaşada var ben balayına gitmiştim gayet memnun kaldım o tarafa bi bakın isterseniz
gokcekocyigit07 mavi_kus çok zor o fiyat hatta imkansız burada,varsa da emin olun berbattı,kişi başı günlük 800 den başlıyor çoğu yer
gokcekocyigit07 mavi_kus var ben Alanyali biri olarak söylüyorum size,pansiyon,apart gibi yerler vardır ya da çok da iyi değildir siz bilirsiniz
[silindi] mavi_kus Geçen sene merkezde otele gittik 2 gün 600 TL yeme içme herşey otele ait hamam havuz spor salonu müzik eğlence herşeyi vardı biz bedavaya gitmiştik valla ama şuan ne kadar bilmiyorum sorun isterseniz (( porto bello )) otelin ismi😊