Yezdalina Merabalar 27 ıncı haftama gırıcem ama çalısan bı anne ne zmn dogum ıznıne cıkılır ve dogum parasını hak eder her hastaneye gıttgımdr unutuyorm doktoruma soylemegıdr aranızda calısıp hamıle olanınız varsa yada bılgısı olan
milena11 Yezdalina 32. Haftanda hakediyorsun. Toplam 16 hafta iznin var. İstersen 37.haftaya kadar çalışabilir raporuyla çalışıp kullanmadığın izni doğum sonrasına aktarabilirsin
Nazlican1994 Yezdalina doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta toplam 16 hafta izin oluyor canım :)
Mom8237 Yezdalina ben dün aldım 32. Hfta çalışamaz raporunu. Muhasebecime verdim doğumda tekrar rapor alıcam onu da verirsin dedi parayı nasıl almak istiyorsun diye sordu ister aylık ister 2 kerede istersen toplu olarak diye
Nazlican1994 Yezdalina doğum parasını toplu olarak çalışmaya başladığımda alıyormuşum şirket bu şekilde bilgi verdi 170′ i arayarak oraya da sordum onlarda doğruladı, doğum izini bittikten sonra alıcam yani
Yezdalina Nazlican1994 dogumdan sonra işe gıtmıcem ama raporum bıtınce cıkısımı vercem o nasıl olucak
Yezdalina Mom8237 onu iş yerının muhasebesı karar verıyo yanı ne zmn ve taksıt ısteyıp ıstemedıgını gercı ne kadar alınıyo onuda bılmıyorum