Sdtcnts Kızlar beyaz pantolonuma çay döküldü ben de hemen yıkamadım beş gün öyle kaldı. Şimdi yıkadım geçmedi ne yapmam lazım lütfen yardım 🥺🥺deneyimli olan arkadaşlar söylerseniz sevinirim 😪
Aysel0707 Sdtcnts aynen kulak çöpü ıleDomestoss lekenın ustunu sıldırın kendısı geçecek esımın gömlekteki yag lekelerını öyle cıkartyrm
korkmazkubra Sdtcnts bulasik makine deterjanini kaymar suda erit pantalonunu icine koy hemen çıkartır
Morvy Sdtcnts kuru pantolonunuzun leke olan yerine normal bulaşık deterjanı dökün parmağınızla iyice yedirin ve tekrar makinaya atın ben dün bu şekilde kırmızı tshirt ümdeki yağ lekesini çıkardım
Aylinsemih Sdtcnts lekeli yere bulasik sabunu dök parmağınla yaydır bir kaseye süt dök lekeli yeri batir en az 2 saat ben 1 gece tutuyorum lekeden eser yok vişne yerken keşfetmiştim bunu mürekkebi bile cikariyir
Dnz_23 Kuzum tamamen beyaz ise çay olan yeri ıslat oraya domestos dök kaşıkla filan yay böyle hafif hafif su döke döke yap hemen geçicek zaten sonra hemen durulaa kalmasın domestossss
Sdtcnts Kuzucccum Dnz_23 Aysel0707 korkmazkubra Morvy Kızlar hepsini yaptım çıkmadı hain pantolon 😑😑😼😪😪
Dnz_23 Sdtcnts yavaş yavaş yap zaten leke büyükse biraz daha sıkarsın benim çay lekeleri öle geçiyo canım beyazlarda
2368 Ben pas lekesini dahi limonla çıkarttım bembeyaz çamaşırdan hemde. O bölgeye limon sık güneşin alnına bırak baya bi güneşte kalsın kendiliğinden çıkıcak zaten sonrada o limon sarısı gitsin diye deterjanla elinde çitile çıkıyo