Minik_kalplim_ Kızlar kıyafetleri yıkayacam artık neyse müslin battaniyelerini de yıkıycam ama renklilerle mi yıkayacam bilmiyorum beyaz ama renkli desenleri var helpp mee lütfenn🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
zehranurr Minik_kalplim_ bende başlarda her şeyi ayrı ayrı yıkıyordum baktım olmuyor kırmızı demedim, mor demedim, beyaz demedim ne var ne yoksa teptim makinaya😂😂😂😂. 30 derecede 800 devirde yıkadım hiçbirine hiçbir şey olmadı
Mezig20 Minik_kalplim_ Yıkamadan önce üstüne bir bez koyup ütü basın desenleri çıkmasın ve hepsini normal Pamuklu ayarda yıkayabilirsinz o desenler renk vermez😊
Syma-ma Minik_kalplim_ ben hepsini bir yıkadım beyaz renkli ne varsa 30 derecede hiç bişi olmadı 😃 ama sen öncesinde kontrol et renk veren bişi olmasin
zehranurr Minik_kalplim_ bende markalıda vardı, markasızda vardı hiçbir şey olmadı. Müslin, battaniye, alt açma, bebek kıyafeti hepsini bir arada yıkadığımda oldu 😂😂
Mom54544 Minik_kalplim_ Marketler de renk atmaması için mendiller var onlardan alıp içine atsan bende denemedim alacagim bayram sonrası kıyafetleri yıkarken denemek için çok ugrastircak yoksa her renk ayrı ayrı
Gizem___ Minik_kalplim_ başta herşey ayrı yıkanıyor ütüleniyor sonra Allah ne verdiyse karışık gidiyor 😂 beyazlarla yıkayın ama beraber yıkansa da rengi kaçan olmuyor pek