tcasl Kusciviltisi bende anlamadım hamile kalmadan önce daha çok yiyodum şimdi ne yesem o kadar az yiyebiliyorum ki hemen doyuyorum 😆
Zhraaltun Kusciviltisi en en en zayif noktam hayatta dayanamm 24.hagtadayim 3 defa yedim esim birakmiyo beno bi salsa hagtada bir yerm herhalde😄
Kusciviltisi Zhraaltun ya benim eşim ben yemeyince kızıyo önüne ne gelse ye ne olcak diyo kendini kasma bu kadar diyo 😂 böyle düşünceli eşlere hayranlıkla bakıyorum
Kusciviltisi tcasl bende hiç doymuyorum valla hep zararlı kilo aldırıcı şeyler istiyor canım sonuç 5 kilo keşke yerinizde olsaydım bende 3 kilo alsaydım 😂 oda zaten bebek olurdu
Zhraaltun Kusciviltisi benmki benden daha cok dikkt ediyo su zarrli su yarrli die beni tembihliyo hep🥺
tcasl Kusciviltisi kilolu hamile kaldım bide o yüzden bazen durduruyorum kendimi sonra bide bunun vermesi var 🤣 bide herkes çok kilo almışsın şöyle böyle yorum yapiyolar sinirlerim bozuluyo aslında kilo almadım ama anlatamıyorum bunu 🤷
a_burcu_bur Kusciviltisi 1.62 boy var. Normalde 52yken ne iyiydim. Bence ideal kilom o. Hamile kalmadan çıkmıştım 55-56lara. Pek de takılmıyorum. Görenler hiç kilo almamışsın diyo zaten 🤷🏻♀️ diyorum 8 kilo aldım, nası almadım 😝😂
Kusciviltisi a_burcu_bur tam boyumuzda aynı evlenirken olan kilomda sizinle aynı ama tabi pandemi yüzünden istende çıktım oldum 63 kilo sonra bi baktım hamileyim 😂 valla siz güzel kilo da hamile kalmışsınız 🧿
Aysnn3705 Kusciviltisi valla ben yiyorum ama çok sık değil tabi cnm çok çok çekerse falan yiyorum ayda bir falan o da
a_burcu_bur Kusciviltisi kız kardeşim 54-74 olarak doğuma gitti. 6-7 ayda da eski haline döndü. Biraz ona güveniyorum heralde 😝😂 herkes aynı değil tabi ama o verdiyse, ben de veririm diyorum 🙏🏻😂
Huriyekayhan Kusciviltisi hem vücudun onlara da ihtiyacı var 😂 çocuğumun canı çekiyor ondan felan hahah 😂 😂 😂