Pelinbyrktrlr Kusciviltisi Valla ben burger King sevmiyorum etinden pek hoşlanmıyorum ama ben de Domino’s yedim 28.haftama kadar dayanabilmiştim 😅😅😅
Kusciviltisi Pelinbyrktrlr onuda geçen rüyamda gördüm rüyamda bile sucuksuz domatesli peynirli yiyordum 😂😂😂
Sdtcnts Kusciviltisi ay ben 14 e kadar zaten ful bulantı sonra yemeye başladım hemen 😪😂 şuan 17 deyim ve bir kaç kez yedim yani 😑😂pizzayı demiyorum bile
Kusciviltisi Sdtcnts benim bulantım varken bile dışarıdan yemek yiyince olmuyordu biliyor musun geçiyordu 😂
Misto Kusciviltisi yiyorum canım.Abartmıyorum sadece arada bir canım istedikce sipariş veriyorum.37 haftalığım.
Kusciviltisi Gonul_enes benimki de sağlıklı Allah’a çok şükür doktor bi problem görmüyor o yüzden saldım gitti 😂 şifa olsun
DamlaAli Kusciviltisi ben burger King ya da McDonald’s değil de daha yerel bir restorandan burger yiyorum. İçinde katkı maddesinin az olduğunu düşünüyorum. Bir de alt tarafı köfte ekmek ne zararı olabilir? Ama içine konulan marula dikkat etmek lazım
Kusciviltisi DamlaAli normal hamburgercilerinden kasap eti olanlardan normalde de yiyorum ama Burger king icine et olarak ne koyduğu tam olarak belli olmadığı için bide bi aralar haberler cıktı o yüzden tereddüt ettim
Dilek94- Aslında çok abartılmadıkça yenebilir bence yani ben öyle yaptım.Sucuk yasak burger yasak iyice piştikten sonra herşeyden yedim valla😬Sonuçta anne mutlu çocuk mutlu 😄
Kusciviltisi Dilek94- sucuğun çözümünü buldum kasap sucuğu aldım bol bol yiyorum 🙈 kokoreç noodle zaten yasaklamadı doktorum cips midye ve Burger üçgeninde yanıp tutuşuyorum 😂
ozlmayktkrmm Kusciviltisi hayır tüketmedim dayandım direndim, içerisinde monosodyum glutumat ( yani çin tuzu var ) buda bebeğin beyin gelişimi açısından çok önemli
Kusciviltisi ozlmayktkrmm valla tebrik ediyorum sizi maşallah ben asla dayanamıyorum keşke dayanabilsem